14 Mart günü Kızılay trafiğe kapalı

Dün akşam Ankara Kızılay'da gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası 14 Mart Pazartesi günü Kızılay trafiğe kapatıldı.

14 Mart günü Kızılay trafiğe kapalı
14 Mart 2016 Pazartesi 08:15

Dün akşam Ankara'nın en kalabalık yerlerinden biri olan Kızılay Güvenpark'ta meydana gelen terör saldırısı herkesin içini yaktı. Çok sayıda can kaybı yaşanırken yaralı sayısı da yüksek.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptığı açıklamada 34 vatandaşımızın öldüğünü, 125 vatandaşımızın yaralandığını açıkladı. Müezzinoğlu, patlama sonrası 30 vatandaşın olay yerinde şehit olduğu, 4 vatandaşın ise hastanede şehit olduğunu açıkladı. Ankaranın 14 farklı hastanelerinde tedavi altında bulunan 125 yaralıdan 19 yaralının durumunun ciddiyetini koruduğunu belirten Sağlık Bakanı, diğer yaralıların tedavilerinin bittikten sonra taburcu olacaklarını ifade etti.


14 Mart Pazartesi Kızılay trafiğe kapalı 

Ankara Valiliği'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, terör saldırısıyla ilgili olay yeri inceleme çalışmaları devam edeceğinden, 14 Mart Pazartesi günü Atatürk Bulvarı'nın Kızılay civarının trafiğe kapatılacağı belirtildi. Açıklamada, araç sürücülerinin seyir güzergahlarını buna göre belirlemeleri gerektiği kaydedildi.

Ankara Valiliği, terör saldırısıyla ilgili olay yeri inceleme çalışmaları devam edeceği belirtilerek, bugün Atatürk Bulvarı'nın Kızılay civarının trafiğe kapatılacağını bildirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.