ASELSAN ve Savunma Sanayi Müsteşarlığı arasında dev anlaşma

ASELSAN Elektronik Sanayi ile Savunma SAnayi Müsteşarlığı arasından 467 Milyon Euro'luk dev savunma sistemleri sözleşmesi imzalandı.

ASELSAN ve Savunma Sanayi Müsteşarlığı arasında dev anlaşma
01 Haziran 2016 Çarşamba 11:44

ASELSAN Askeri Elektronik Sanayi ile Savunma Sanayi Müsteşarlığı arasında dev anlaşma imzalandı. Savunma sistemi üzerinde yapılan anlaşmanın toplam bedeli 467 milyon 767 bin 52 avro tutarında olduğu belirtildi.

ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamada, "ASELSAN ile Savunma Sanayii Müsteşarlığı arasında, toplam bedeli 467 milyon 767 bin 52 avro tutarında savunma sistemi sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2018-2022 yıllarında gerçekleştirilecektir. Bu açıklama Savunma Sanayii Müsteşarlığı'ndan alınan dünkü izne istinaden yapılmıştır." bilgilerine yer verildi.


Etiketler; #Aselsan
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.