Gülay, Samsun Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü ve ekibini kabul etti

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Nuri Gülay, Samsun Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü ve ekibini kabul etti.

Gülay, Samsun Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü ve ekibini kabul etti
19 Ocak 2017 Perşembe 18:34

Samsun İli Çarşamba İlçesi Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Pakize Akçagöz, Cumhurbaşkanına, Tarih/Değerler eğitimi alanında, Türk Devletlerinde Kut/Karizma, Hüma Kuşu ve Bayrak üçlemesi konulu bir proje hazırladığını bahseden bir mektup yazmışdı. Mektupta, projesi hakkında desteğin yanında görüş ve öneri beklediğini belirtmişti.

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Nuri Gülay, Pakize Akçagöz ile birlikte Okul Müdürü Hümra Yıldırım ve proje koordinatörü Tarih Öğretmeni Eşref Üzülmez’i davet ederek  makamında kabul etti.

Gülay  kabulünde; TÜBİTAK Projesi üzerine çalışan Pakize Akçagöz’ü  milli ve manevi değerlerimizi öne çıkaran proje çalışmasından dolayı tebrik ederek hediye ile ödüllendirdi.

Gülay konuşmasında Akçagöz'ü bu çalışmasından dolayı örnek teşkil ettiğini belirterek vatandaşlık bilinci yüksek öğrencilerimizin bu tür çalışmalarının takdirle izlendiğini ve her zaman desteklenmeye devam edileceğini belirtti.





 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.