Ankara'da bugün okullar tatil mi? 21 Mart Pazartesi Ankara'da okullar tatil mi Valilik açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da yaşanan iki bombalı saldırı sebebiyle Ankara halkı ve polisi terör konusunda oldukça duyarlı. Bu sebeple Ankara terör konusunda oldukça temkinli davranıyor. Peki yaşanan gelişmeler sebebiyle Ankara'da bugün okullar tatil mi? MEB'e bağlı okullarda ve özel okullarda 21 Mart Pazartesi okullar tatil mi? Ankara Valiliği resmi açıklama yaptı mı?

Ankara'da bugün okullar tatil mi? 21 Mart Pazartesi Ankara'da okullar tatil mi Valilik açıklaması
21 Mart 2016 Pazartesi 07:19

Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın iki farklı bölgesinde yaşanan terör saldırısı sebebiyle birçok vatandaşımız şehit olmuş ve onlarca vatandaşımız da yaralanmıştı. Bu olayların arkasından sosyal medyada günlerdir "provokatif" bir şekilde birçok terör saldırısı olacağı dillendirilmiş ve Ankara halkı canlı bomba telaşıyla korkutulmaya çalışılmıştı. Öyle ki Ankara'da okuyan öğrenciler bugün Ankara'da okullar tatil mi veya 21 Mart Pazartesi Ankara'da okullar tatil mi diye bir telaşa düştü ve tatil olup olmayacağına yönelik bir açıklama arıyor. Peki 21 Mart Pazartesi yani bugün Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'da okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili Ankara Valiliği bir açıklama yaptı mı?

Günlerdir sosyal medya üzerinden Ankara'da patlama olacak, Ankara'da terör saldırısı olacak şeklinde dolaşan ihbarlar konusunda Ankara Emniyet Müdürlüğü, asılsızdır, itibar edilmesin, bunlar provokatif eylemlerdir, halkımızı korkutmak maksadıyla ortaya atılan sözlerdir şeklinde bir açıklamada bulundu. Buna rağmen Ankara halkı 20 Mart Pazar Nevruz kutlamaları olacağını düşündüğü için çok kalabalık mekanlara gitmemeye özen gösterdi. Ankara'da bugün okul var. İnsanlar yavaş yavaş normal hayatına dönmeye başladı. Bu sebeple BUgün Ankara'da okullar tatil değil.

Bugün Ankara'da okullar tatil mi? 21 Mart Ankara'da okullar tatil mi?

Ankara'da okullar tatil mi konusunda Milli Eğitim Bakanlığının veya Ankara Valiliğinin resmi bir açıklaması bulunmuyor. Bu sebeple 21 Mart Pazartesi eğitim öğretime kaldığı yerden devam edilecek. Ankara'da okullar tatil değil. Ancak Valisi Mehmet Kıçılar Ankara Valiliği sayfasından veya Valiliğin Twitter, Facebook hesabından tatille ilgili bir duyuru yaparsa Kamu Saati olarak sizlere ileteceğiz. 

Ankara'da okulların tatil olup olmadığını anlık olarak öğrenmek istiyorsanız Kamu Saati Android uygulamasını indirebilirsiniz. Eğer Ankara'da 21 Mart Pazartesi okullar tatil olursa  uygulama üzerinden gönderdiğimiz bir mesaj ile bilgilendirileceksiniz.Uygulamayı indirmek için tıklayınız.

Ankara Valiliği - Mehmet Kılıçlar - Açıklaması

Ankara Valiliğinin Ankara'da tatil ile ilgili herhangi bir resmi açıklaması bulunmuyor. Resmi açıklama yapılırsa buraya eklenecektir. 21 Mart Pazartesi günü eğitime devam ediliyor.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murtaza ULUBAY - 8 yıl önce
Bugün tatil olmadı ancak Ankara da ikili eğitim yapan okulların akşam eve dönüşleri 19 00 ila 20 00 arsında gerçekleşiyor umarım Valilik bunu dikkate alır.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Kar beklerken yağmur yağıyor.
Avatar
Ankara - 8 yıl önce
İstanbul gozunuz doysun 1gün tatil istedik ya
Avatar
saçmalık - 8 yıl önce
gördüğüm en saçma haber bu, ne tatili olsun kar yok ki, sırf tıklansın diye haber mi yapıyorsunuz
Misafir Avatar
Ali - 8 yıl önce @saçmalık
Asıl haberin içeriğini okumadan yorum yapmak saçmalık
Avatar
İstanbul - 8 yıl önce
İnsAllah olur
Avatar
Mehmet - 8 yıl önce
E-okuldan karnelere bakılabiliyor. Bir daha gitmeye ne gerek var. Dönem içinde çok gittiniz sanki.
Avatar
baba - 8 yıl önce
Ka Ankaraya yağmak istemiyor. Ucundan accık yağiyor.
Avatar
ben - 8 yıl önce
Yaa ama biz öğrenciler okula gitmek istiyoduk karneleri ne zaman alcaz
Misafir Avatar
ankara06 - 8 yıl önce @ben
pazartesi alıncak bütün sitelerde öyle yazıyo valiliğin sayfasındada öyle yazıyo kardeşim
Misafir Avatar
ankara06 - 8 yıl önce @ben
pazartesi alıncak bütün sitelerde öyle yazıyo valiliğin sayfasındada öyle yazıyo kardeşim