Amsterdam havalimanında güvenlik alarmı

Bu akşam saatlerinde Amsterdam havalimanında hareketli saatler yaşandı. Şüpheli bir paketin görülmesi üzerine Amsterdam havalimanı polisleri havalimanını tahliye etti ve paketi karantina altına aldı. Amsterdam Schiphol havaalanı ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde...

Amsterdam havalimanında güvenlik alarmı
13 Nisan 2016 Çarşamba 00:57

12 Nisan 2016'yı 13 Nisan 2016'ya bağlayan gece Amsterdam  havalimanında hareketli saatler yaşandı. Amsterdam havalimanı polisleri bir robot polisin havalimanı çevresinde şüpheli bir paket gördüğü, bu sebeple paketi incelemeye aldığı gelen bilgiler arasında.

Amsterdam yerel ajanslarından alınan bilgiye göre bir kişi şüpheli paket alarmı sonucu göz altına alındı. Schiphol  havalimanı ana terminal binasının dışında bulunan şüpheli pakete yönelik bomba imha uzmanlarının incelemesi devam ediyor. 

Şüpheli paketin bir bomba olup olmadığı ise yapılan incelemeler sonunda netlik kazanacak.

Ayrıntılar geliyor...
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.