Takipteki teröristler polis aracına bomba attı

Gaziantep'te sivil polisler tarafından takip edilen bir aracın içindekiler takip edildiklerini anlayınca polise el bombası attı.

Takipteki teröristler polis aracına bomba attı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Gaziantep'te gerçekleşen olayda bir otomobili takip eden sivil polisler fark edilmeleri sonucu bombalı saldırıya uğradı. Olayda el bombasının patlamaması nedeniyle can ve mal kaybı yaşanmadı. Bomba atan 2 kişi gözaltına alndı.

Gaziantep'te gerçekleşen olayda hangi örgüte ait olduğu açıklanmayan bir aracı takip eden polis ekipleri araçtan kendilerine el bombası atıldığını fark etti. Bölgeye sevk edilen çok sayıda zırhlı araç ve polis ekipleriyle birlikte yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Durdurulan araçtaki 2 kişi gözaltına alınırken bölgeye bomba imha ekipleri gönderildi.

Olayda IŞİD şüphesi ağır basarken takip edilen teröristlerin hangi örgütten olduğu açıklanmadı. Araç içerisinde bomba bulunma ihtimalini değerlendiren ekipler bölgeye kimseyi yakaştırmıyor. Bomba imha ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesi devam ediyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.