Avusturya Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta?

EURO 2016 hazırlık maçında Avusturya deplasmanında mücadele edecek olan Türkiye milli takımı karşılaşma öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Çekişmeli geçeceği tahmin edilen karşılaşmadan İsveç hazırlık maçındaki gibi bir galibiyetle ayrılmak isteyen Türkiye milli takımı finaller öncesinde moral bulmak istiyor. Peki, Avusturya Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? Avusturya Türkiye maçı ne zaman? Tüm detaylar haberimizde...

Avusturya Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta?
29 Mart 2016 Salı 13:50

İsveç milli takımı ile geçtiğimiz hafta karşı karşıya gelen Türkiye milli takımı karşılaşmadan 2 – 1’lik galibiyetle ayrılarak iyi bir başlangıç yapmıştı. Gerçekleşecek olan Avusturya maçından da galibiyetle ayrılmak isteyen Türkiye milli takımı finallere moralli gitmek istiyor. EURO 2016 finalleri Haziran ayında başlayıp Temmuz ayında sona erecek.

AVUSTURYA TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Avusturya Türkiye maçı bu akşam saat 21:30’da Ernst Happel Stadyumu'nda başlayacak. Merakla beklenen karşılaşma TV 8 ekranlarından naklen yayınlanacak.

AVUSTURYA TÜRKİYE MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Türkiye ile bu akşam karşılaşacak olan Avusturya milli takımı maç öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Karşılaşma öncesinde son antrenmanı geçtiğimiz gün maçın oynanacağı stadyumda gerçekleştiren Avusturya milli takımının futbolcuları antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından topla çalışma yaptı.

Karşılaşma öncesinde verilen bilgiye göre ise hastalığı devam eden Avusturyalı futbolcu Julian Baumgartner kadrodan çıkarıldı.


TÜRKİYE AVUSTURYA MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu akşam deplasmanda Avusturya ile mücadele edecek olan Türkiye milli takımı Ernst Happel Stadyumu'nda karşılaşmanın son hazırlık antrenmanını gerçekleştirdi. İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman futbolcuların koşu ve sınma hareketleriyle başladı. Sonrasında ise taktik çalışması yapıldı.

Antrenman öncesinde A Milli Takım teknik destek ekibinde bulunan Tuncay Şanlı, Tümer Metin ve Nihat Kahveci bir hatıra pozu verdi.


MARCEL KOLLER MAÇ ÖNCESİNDE AÇIKLAMA YAPTI

Avusturya milli takımı teknik direktörü Marcel Koller karşılaşma öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Bugün gerçekleşecek olan karşılaşmanın Avusturya milli takımı için önemli olduğuna değinen Marcel Koller, maçın iyi bir hazırlık karşılaşması olacağını vurguladı. Gerçekleşecek olan maçın zor olacağını söyleyen Marcel Koller, Türkiye’nin iyi top oynadığını bildiğini, ancak karşılaşmadan iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını ifade etti.

Eleme maçlarında Türkiye’nin formunun yükseldiğini gördüğünü açıklayan teknik adam, Türkiye’nin bütün grupların en iyi üçüncüsü olarak şampiyonaya katıldığını söyledi. Arda Turan ile alakalı da bazı söylemlerde bulunan Marcel Koller, Arda Turan’ın Türk futbolunda önemli bir isim olduğuna dikkat çekerek ona göre önlem aldıklarını ifade etti.


FATİH TERİM’DEN HAZIRLIK MAÇI ÖNCESİNDE AÇIKLAMALAR

Bu akşam deplasmanda mücadele edecek olan Türkiye A Milli Takımının teknik direktörü Fatih Terim karşılaşma öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Geçmiş başarıların önemli olduğuna değinen Fatih Terim, bu başarılarla övünmek gerektiğini ama daha iyisini yapmak için de çalışmanın gerektiğini vurguladı. Türkiye milli takımının Fransa’da olmasının bile başlı başına bir başarı öyküsü olduğunu belirten Fatih Terim, her maçın kendine ait bir hikayesi olduğunu açıkladı.

Avusturya’nın eleme grubunda hiç yenilmediğini hatırlatan Fatih Terim, karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılmak istemediklerini ve formda bir kiple karşı karşıya geleceklerini söyledi. Hala başarıya aç olduğunu açıklayan Fatih Terim, almak istediği kupalar olduğunu belirtti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.