Metin Gündoğdu’nun Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Metin Gündoğdu’nun Kurban Bayramı Mesajı
21 Ağustos 2018 Salı 09:45

Metin Gündoğdu'nun Kurban Bayramı mesajı şu şekilde;

Bayramlar, dostluk, akrabalık, merhamet ve birlik olma şuurumuzu yenilediğimiz, kardeşlik köprülerimizi kuvvetlendirdiğimiz ve yeni kardeşlikler tesis ettiğimiz ulvi günlerdir. Günlük hayatın yoğun temposu arasında nefes alma ve içe dönme vakti olan bayramlar, küslüklerin sonlandırılması, mazlumların kapısının çalınması, huzur, hoşgörü ve teslimiyet duygularının derinden hissedilmesi için önemli bir fırsattır. Milletimiz tarih boyunca nerede bir ihtiyaç sahibi ve mazlum varsa elini uzatmış ve ekmeğini paylaşmıştır. Hayırsever hemşehrilerimiz bu sene de kurbanlarını bağışlayarak sınırlarımızın içinde ve dışında milyonlarca ihtiyaç sahibine el uzatarak yüzlerinde tebessüm oldular. 

Bu vesile ile Kurban Bayramının ülkemize, milletimize ve Türk İslam alemine huzur, barış ve kardeşlik getirmesini niyaz eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.