Metin Gündoğdu “Levent Kalite Fındık 14 TL”

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Hayırlı olsun. 1 Kasım'dan itibaren levant kalite fındığın kilosunu 14 liradan."

Metin Gündoğdu “Levent Kalite Fındık 14 TL”
26 Ekim 2018 Cuma 22:15

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, fındık fiyatının en az 14 TL olması gerektiğini Tarım Bakanımıza iletmiştik, 2 gün sonra Cumhurbaşkanımız fındık fiyatını 14,5 TL olarak açıkladı ve 1 Kasım itibariyle TMO’nun alım yapacağını duyurdu. Hayırlı olsun. 1 Kasım'dan itibaren levant kalite fındığın kilosunu 14 liradan.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür

Salı günü Tarım Bakanımız Bekir Pakdemirli ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede fındık fiyatının en az 14 TL olmasını gerektiğini ve en kısa sürede bu fiyatlar üzerinden alım yapılmasının gerektiğini belirtmiştik. Tarım Bakanımız Sayın Pakdemirli de konuyu Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğini söylemişti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da Cuma günkü İl Başkanları toplantısında fındık fiyatlarının 14,5 TL olacağını ve TMO’nun alım yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanımız yaptığı açıklamada "TMO ile 1 Kasım'dan itibaren levant kalite fındığın kilosunu 14 liradan alacağız." dedi. “Gündemimizde bir fındık meselesi var. Büyük önem taşıyor. Ben de o bölgenin insanıyım.” diyen Cumhurbaşkanımız bir kez daha Karadeniz insanını gönlünü fethetmiştir. Tarım Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Karadenizli hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.
 


Etiketler; #Metin Gündoğdu
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.