Kılıçdaroğlu'nun canlı yayında bir anda sesi yükseldi: Aynı soruyu Erdoğan'a da sorabiliyor musunuz?

Kılıçdaroğlu'nun canlı yayında bir anda sesi yükseldi: Aynı soruyu Erdoğan'a da sorabiliyor musunuz?

Kılıçdaroğlu'nun canlı yayında bir anda sesi yükseldi: Aynı soruyu Erdoğan'a da sorabiliyor musunuz?
Admin
Admin
30 Nisan 2023 Pazar 13:26

Kılıçdaroğlu'na katıldığı canlı yayında terörle mücadele konusunda en sert açıklamaları Mansur Yavaş'ın yaptığı belirtilerek "Çok fazla bu cümleleri duymuyoruz. Acaba işin bu kısmı Yavaş'a mı bırakıldı?" diye soruldu. O anlarda sesi yükselen Kılıçdaroğlu, "Meydanlarda söylüyorum bizim kırmızı çizgimiz: Bayrağımız ve vatanımız. Daha ne söyleyeyim. Aynı soruları Erdoğan'a HÜDA PAR için sorabilir misiniz? 'Türk bayrağı olmasın Türkiye bayrağı olsun' dedi. Niçin ona bir tepki gösterilmiyor" dedi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk canlı yayınına katıldı. Serap Belet ve Kürşad Oğuz'un sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Programda Mansur Yavaş'ın yaptığı mitingleri hatırlatan Kürşad Oğuz, terörle mücadele konusunda en sert açıklamaları Yavaş'ın yaptığını söyleyerek "Acaba işin bu kısmı Yavaş'a mı bırakıldı?" diye sordu. Bunun üzerine sesi yükselen Kılıçdaroğlu, "Meydanlarda söylüyorum bizim kırmızı çizgimiz: Bayağımız ve vatanımız. Daha ne söyleyeyim. Aynı soruları Erdoğan'a HÜDA PAR için sorabilir misiniz? Türk bayrağı olmasın Türkiye bayrağı olsun' dedi. Niçin ona bir tepki gösterilmiyor" dedi.

HÜDA PAR üzerinden Bahçeli'ye de yüklenen Kılıçdaroğlu, "Hani Bahçeli milliyetçiydi, 'Ben bayrağımı ezdirmem' demişti, niye sesini çıkartmıyor. Siyasetçi esen rüzgara göre gidip gelmez. Liderler toplanıyor. HÜDA PAR'ın genel başkanı orada yok. Utanıyorsanız niye listeye koyuyorsunuz? Niye orada değildi? Devleti yönetemiyorlar, artık bitmişler. Erdoğan'ı nasıl eleştiriyorsam HÜDA PAR'ı da, MHP'yi de eleştiririm." dedi.

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Düne kadar Gaffar Okan'ın katillerini kendi bünyesinde tutan yapıyla nasıl bir araya gelirsiniz? Hani bize diyorlar ya 'HDP masanın neresinde?' Peki HÜDA PAR nerede? Aynı şekilde SADAT çıktı. Biz Türkiye Cumhuriyeti devletini kaldıracağız, resmi dil Arapça olacak diyor. Bu MİT müsteşarının yanında oturuyor, Erdoğan'ın danışmanı. Türkiye böyle mi yönetilir?"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.