Hidayet Türkoğlu Erdoğan'a danışman olmaya hazırlanıyor

Hidayet Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı olmaya hazırlanıyor.

Hidayet Türkoğlu Erdoğan'a danışman olmaya hazırlanıyor
10 Mart 2016 Perşembe 08:35

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su, halkın "Hido"su, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı olmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkoğlu'nu kendisine danışman olarak atamaya hazırlandığı öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre Erdoğan, Türk sporunun geliştirilmesine yapılacak katkılar konusunda Türkoğlu'ndan yararlanmayı planlıyor. 

Hidayet Türkoğlu, basketbol oynadığı süre içinde 269 kez milli formayı giydi. 2001 Avrupa, 2010 dünya basketbol şampiyonalarında gümüş madalya alan milli basketbol takımında görev yaptı. 

Daha önce milli güreşçi ve bir dönem AK Parti'den milletvekilliği yapan Hamza Yerlikaya da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlığına getirilmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.