HDP'li vekiller terörist cenazesine katıldı

HDP'li milletvekilleri güvenlik güçleri ile çatışmaya girip etkisiz hale getirilen terörist cenazelerine katıldı. PKK'lı teröristlerin cenazesine, Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, Ziya Pir ve Feleknaz Uca, HDP Milletvekilleri Alican Önlü, Ayşe Acar Başaran ve Berdan Öztürk katıldı.

HDP'li vekiller terörist cenazesine katıldı
25 Ekim 2016 Salı 15:44

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Milletvekilleri yine bir terörist cenazesine katıldı ve teröristin mezarına toprak attı. Tunceli’nin Ovacık ilçesine sızmaya çalışan teröristler, güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilmişti.  Etkisiz hale getirilen 14 PKK'lı teröristten 4 teröristin cenazesi bugün Diyarbakır'a getirildi. Terör örgütü PKK lehine sloganların atıldığı cenaze töreninde HDP'li vekillerin olması dikkatlerden kaçmadı.

Devletin birlik ve bütünlüğüne karşı saldırıda bulunan terör örgütü PKK'nın teröristlerinin cenazesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin etmiş HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, Ziya Pir ve Feleknaz Uca boy gösterdi. 

Ayrıca  Tunceli'de HDP Milletvekilleri Alican Önlü, Ayşe Acar Başaran ve Berdan Öztürk ile Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda etkisiz hale getirilen diğer 3 teröristin cenazesine katıldı.

Tuncelide öldürülen diğer 12 teröristten Uğurcan Akagündüz v Cemal Kaya'nın cenazeleri, Tunceli Cemevinden kaldırıldı. Cenaze törenine HDP Tunceli Milletvekili Önlü, Batman Milletvekili Başaran, HDP Ağrı Milletvekili Öztürk, Tunceli Belediye Başkanı Bul ile teröristlerin yakınları katıldı. Cenazede terör örgütü PKK lehine sloganlar atıldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.