Gündoğdu “Ünye Karadeniz’in Marka Kenti Oldu”

Seçim çalışmalarını Ünye’de sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu sabah başladığı ziyaretini sahura kadar sürdürdü.

Gündoğdu “Ünye Karadeniz’in Marka Kenti Oldu”
05 Haziran 2018 Salı 22:50

Seçim çalışmalarını Ünye’de sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu sabah başladığı ziyaretini sahura kadar sürdürdü.

Yeşilkent’te İftar Yaptı

24 Haziran seçimleri için ilçe ilçe gezen AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, ilk olarak Ünye Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit ve teşkilat mensupları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Niksar Caddesi’nde esnafları ve ilçe sakinlerini ziyaret eden Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, Saraçlı Mahallesi Muhtarı Aslan Akbaş ile de bir araya geldi. Ünye Belediyesi tarafından Yeşilkent Mahallesinde tertip edilen iftar programında binlerce Ünyeli işle bir araya gelen Metin Gündoğdu burada yaptığı konuşmada “AK Parti hükümetleri boyunca hem Türkiye hem de Ordu kat be kat büyüdü. Büyük yatırımlarla başlı başına bir şehir haline gelen Ünye bugün Karadeniz’in marka şehirlerinden biri haline geldi.” dedi.

Gençlere Güvenimiz Tam

Yeşilkent’teki iftarın ardından Ünye Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gençlerle bir araya gelen Metin Gündoğdu, AK Parti’nin gençlere güvendiğini ve gençlik politikalarını merkezimize alıyoruz. AK Parti iktidara geldiğinde seçilme yaşı 30’du. AK Parti bunu önce 25’e şimdi de 18’e indirdi. Bugünümüz ve yarınımız olan gençlerimize güvenimiz tam.” diye konuştu.

Teşkilatla Sahur

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Sokağı’ndaki esnaflarla ve ilçe sakinleri ile de bir araya gelen Metin Gündoğdu, sahuru ise Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran,  ve teşkilat mensupları ile Ünye SKM binasında yaptı.
 


Etiketler; #Metin Gündoğdu
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.