E-YDS giriş belgeleri yayımlandı

Ölçme, Yerleştirme ve Seçme Merkezi (ÖSYM) E-YDS giriş belgelerini yayımlandı. Elektronik Yabancı Dil Sınavına (e-YDS) 14 Mayıs 2016 tarihinde, saat 14.00'te yapılacak olan sınava başvuran adayların giriş belgeleri yayımlandı.

E-YDS giriş belgeleri yayımlandı
10 Mayıs 2016 Salı 09:47

Elektronik Yabancı Dil Sınavına (e-YDS) 14 Mayıs 2016 tarihinde, saat 14.00'te yapılacak olan sınava başvuran adayların giriş belgeleri bugün saat 14.00 de yayımlanacak.

Sınava girecek olan adaylar, Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.trinternet adresinden edinebilecekler.

Elektronik ortamda yapılacak olan bu sınav için, adayların sınavda uygulanacak ara yüzleri sınav öncesinde tanıması ve sisteme aşinalık kazanması amacı ile bir deneme e-sınavı hazırlandı. Sınavdan önce e-YDS için hazırlanan bu deneme sınavının, sınava katılacak adayların sınavda bir problem yaşamaması ve aşinalık kazanması için çözmenz yararlı olacaktır. Adaylar, Deneme e-Sınav Uygulamasına erişebilmek için tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.