Survivor’da kim elendi? Survivor’da bu hafta elenen isim belli oldu!

TV 8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışması Survivor’da dün ada konseyi kuruldu ve elenen isim belli oldu. Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler bir isim yazmak zorunda kaldılar. Peki, Survivor’da elenen isim kim oldu? Survivor adasına veda eden isim Nihal Candan mı, Gizem Kerimoğlu mu oldu? İşte tüm detaylar...

Survivor’da kim elendi? Survivor’da bu hafta elenen isim belli oldu!
31 Mart 2016 Perşembe 09:49

Pazar günü yapılan eleme oyununun ardından dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler ilk eleme adayı olarak Semih’le birlikte yola devam eden Gizem Kerimoğlu’nun adını verdiler. Kişisel dokunulmazlık sembolünü kazanan İbrahim ise beklendiği gibi Gizem Kerimoğlu’nun karşısına Semih’i değil kendi gruplarından olan Nihal Candan’ı çıkardı.

Geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bölümde kimin elendiği belli olurken, sms oylamalarında en az oyu alan isim de adaya veda etti. Semih ise elemeye kalacak olan üçüncü ismi Gizem Memiç olarak söyledi. Böylece Nihal Candan, Gizem Kerimoğlu ve Gizem Memiç eleme potasındaki isimler oldu. Ancak halktan en az oyu alan isim Nihal Candan olduğu için adaya veda eden isim de o oldu.

SURVİVOR’DAN ELENEN NİHAL’DEN TAKIM ARKADAŞLARINI KIZDIRACAK SÖZLER

Survivor gönüllüler takımından bu hafta elenen isim olan Nihal Candan en az oyu alan kişinin kendisi olduğunu öğrenince takım arkadaşlarıyla alakalı bazı açıklamalarda bulundu. Adadan ayrılmadan önce takım arkadaşlarını eleştiren Nihal Candan, bugüne kadar en samimi olduğu yarışmacılardan olan Damla ile alakalı da bazı açıklamalarda bulundu. Adadaki bölünmeden en çok mutlu olanan Damla olduğunu ev şehzade anası gibi olduğunu açıklayan Nihal Candan, Damla’dan arayı bulmasını beklediğini ama onun kendisini şaşırttığını söyledi.

Adaya geldiklerinden beri semih’le ayrı duran diğer takım arkadaşlarının Semih’in oylarından korktukları için kendisinin ismini verdiklerini söyleyen Nihal Candan, adadan kızgınlık olmadan ayrılmak istediğini ama öyle olmadığını belirtti. Kafalarından geçenleri açıkça söylediği için dışlandığını ve bugüne kadar beraber yürüdüğü arkadaşları tarafından elenmesi için isminin yazılmasına üzüldüğünü söyleyen Nihal Candan, bazı arkadaşlarının her zaman yanında olduklarını ama diğerlerinin sürü psikolojisiyle ilerlediğini ifade etti.

Konseye veda ederken Efecan, Zafer ve Gizem Memiç dışında kimseyle veda etmeyen Nihal Candan son olarak adadan elenen isim oldu.

SURVİVOR 35. BÖLÜM FRAGMANI


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.