Kısmetse Olur evinde bu hafta kim elendi? İkinci tur sonunda elenen isim Bedirhan oldu, çek Nur'un oldu

Türk televizyon ekranlarının home komedi tarzındaki yarışması ve evlendirme programı Kısmetse Olur evinde her hafta olduğu gibi bu hafta da eleme telaşı var. Kısmetse Olur 20. haftanın finali 21 Şubat Pazar yani bu akşam yapıldı. Peki Kısmetse Olur evinden kim elendi? Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur evinden canlı yayınla elenen ismi öğrenin. Peki 10 bin lira çeki bu hafta kim aldı?

Kısmetse Olur evinde bu hafta kim elendi? İkinci tur sonunda elenen isim Bedirhan oldu, çek Nur'un oldu
22 Şubat 2016 Pazartesi 01:02

Kanal D'nin gündemden hiç düşmeyen, beğeniyle izlenen evlilik programı Kısmetse Olur'da bu hafta oldukça hareketli geçti. Semih'in ve Nur'un arasındaki yüzük gerginliğine Nur'un annesinin de dahil olması  ile program gittikçe gergin bir hal aldı. Nur'un Kısmetse Olur evine gelip kızına sahip çıkmak istemesi ve Semih'i azarlaması, Semih'in hareketlerini eleştirmesi Kısmetse Olur Haftanın Finali'ndeki eleme senaryosunu etkileyecek mi? Bu hafta Kısmetse Olur evinden kim elenecek?

Kısmetse Olur evinin fanlarının açtığı sosyal medya hesaplarında bu hafta elenecek isimlerle ilgili çeşitli tahminler yapıldı. Ayrıca elenecek ismin kim olduğuyla ilgili çok özel yorumlar da yapıldı. İçerden sızan bilgiye göre evden erkekler bölümünden Bedirhan elenecek. Peki sizin tahmininiz ne? Kısmetse Olur 20. hafta finaline göre evden kim elendi? Peki 10 bin liralık çeki kim aldı?

10 bin liralık çeki alan isim:

Kısmetse Olur evinde bu hafta elenen isim: 


KISMETSE OLUR 20. HAFTANIN FİNALİ 21 ŞUBAT PAZAR 22.30'DA KANAL D'DE.

‘KISMETSE OLUR’ DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur programında bu hafta bir kişi daha hayallerine veda etti? 

Kısmetse Olur programında bu hafta sular hiç durulmadı. Nur ve Semih’in yüzük tartışması, Cansel’in Eser’in ilk evliliğindeki sırları öğrenmesi tartışmaların bitmemesine sebep oldu. Aşkla başlayan birliktelikler böylece bitiyor mu? Yoksa eleme korkusu aşklarını alevlendirecek mi?

Kısmetse Olur programına veda etmeyecek isimlerden ikisi 20.02.2016 da yayınlanan bölümünde belirlendi. Bu isimler ‘Nur ve Adnan’ oldu. Halk tarafından korumaya alınan Nur ödül yemeğini ‘Melis ve Erdem’ ikilisine hediye etti. Adnan ise birlikte olduğu yarışmacı Ceyda ile yemeğini paylaştı.

BU HAFTA KISMETSE OLUR’DA NELER YAŞANDI?



SEMİH’İN SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ OLAY YARATTI!

Semih’in hareketlerini beğenmeyen anne, ‘O kendini yontmadığı sürece ben seni ona vermem. Ya kendini çırpacak adam olacak, ya da bu iş bitecek.” diyerek Nur'u Semih ile ilgili uyardı.

Başladığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenen program Kısmetse Olur’da.Semih'in sevgililer günü için Nur'a bir tek taş hediye etmesi ile başlayan yüzük tartışması bitmek bilmedi. Nur’un annesinin de programa katılmasıyla tartışma daha da alevlendi. 

Nur’un annesi Semih’in hediye ettiği yüzüğü alıp damatlar evine giderek önce bütün damat adaylarına Nur’a karşı hareketlerinin sert olduğunu ve kızının damatlar tarafından çok ezildiğini belirterek hesap sordu. Nur’un annesinin bu sert çıkışına tahammül edemeyen Tankut, Nur'un annesine “Benimle yaşıtsınız belki ben sizden daha da büyüğüm, bu kadar saygısızlık olmaz ki kardeşim.” diye çıkıştı.

Nur’un annesi kızının damat adayı Semih ile bahçede konuşurlarken yüzüğü çıkarıp Semih’e uzatırken “Özür biçimini düzelterek kızımdan özür dileyeceksin, bu yüzüğü düzgünce kendin vereceksin.” diyor. Semih” Sizin yaptığınız yanlış” diyerek içeriye giden Semih, “Çıkartmış bana yüzüğü veriyor, bana onu verecek kişi sen misin? Evliyiz, böyle mi olacak? En ufak bir kavgada gelip böyle mi yapacak bana?” diye dert yandı. Ve Nur’la ilgili korkularını da belirtmiş oldu.

ESER WEST'İN ESKİ EŞİ KİMDİR OLAY OLDU?

Kısmetse Olur evinde bu hafta Eser West'in eski eşi de büyük tartışma sebebine neden oldu. Eser’in eski eşi Maaxx hala Eser'in soyadını taşıyor. Eser ile aynı dövmeye sahip olan eski eşi ile sadece kağıt üzerinde evli olduklarını söyleyen Eser, daha önce görüştüklerinin ortaya çıkması üzerine itiraf etmek zorunda kaldı.

Bunun üzerine Cansel Çördük ile Eser West arasında büyük kavga çıktı. İkili ayrılma noktasına geldi.

KISMETSE OLUR EVİNE VEDA ETMESİ BEKLENEN DİĞER İSİM ‘BEDİRHAN’

Bedirhan Akdağ Kısmetse Olur evine Boğaçhan'ın elenmesinin ardından dahil oldu.

Gelin adayları tarafından ukala görülen yaşam koçluğu yapan Bedirhan 25yaşında ve Bursa’da yaşıyor. Kısmetse Olur evinde gelenek haline gelen yeni adayları göndermek ‘Bedirhan’ ın eve veda etmesi ihtimalini de beraberinde getiriyor.

Kısmetse Olur 20. haftanın finali fragmanındaki konuşmalar şu şekilde:

Semih: Ben sana ne soruyorum, sen bana niye cevap vermiyorsun ya...

Cansel Çördük: Mecbur değilsen kimse seni benimle birlikte olmaya zorlamıyor tamam mı?

Erdem Dalfidan: Hakikaten, benim kıymetimi bilmiyor ve benim kıymetimi beni kaybettikten sonra anlayacaksın.

Murat Özbakan: Birinin seni bakışlarıyla rahatsız ettiğini söylüyorsun. Bunun da ismini vereceksin bu kadar!

Buraya kadar sabrettim ama şimdiden sonra kendine çekidüzen vermek zorundasın. 


Öte yandan eleme anında adaylardan birisi arkadaşımı kullanıyorsun çünkü artık tutunacak bir dalın yok, diyerek kime tepki gösteriyor?

- Bir bayana hele ki sevgiliye nasıl davranılması gerektiğini asla bilmiyorsun.

- Ben bu evden gitmeden senin gittiğini göreceğim.

Kısmetse Olur Haftanın Finali Pazar günü 22.30 'da Kanal D ekranlarında.

KISMETSE OLUR 20. HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI





Nur'un annesi Kısmetse Olur evine geliyor ve kızına sahip çıkıyor. Nur'un annesinin Semih'e çok sinirlenmesi ve çok sert çıkışları evde gerginliğe neden oluyor ve ev ahalisi tarafından yadsınıyor. 

Nur'un annesi ilk önce gelinler evine gelecek. Anne, “Ne demek bu”al tak” bilmem ne bu nasıl bir model ya. O kendini yontmadığı sürece ben seni ona vermem. Ya kendini çırpacak adam olacak, ya da bu iş bitecek.” diyerek Nur'a Semih ile ilgili çıkışıyor.



Annesi Nur'a baskı yaparak Semih'in ona altığı yüzüğü çıkartmasını istiyor. Ayrıca “Sen şimdi bu yüzüğü bana veriyorsun, ben bunun hesabını ona soruyorum.” diyor ve evden gidiyor. 

Nur'un annesi gelinler evinden çıkıp damatlar evine gidiyor ve Semih'de dahil olmak üzere tüm damat adaylarına hesap soruyor. Anne:” Nur'u çok eziyorsunuz!” diye damat adaylarına çıkışıyor. Tartışma büyüdükçe Tankut dayanamayarak Nur'un annesine “Benimle yaşıtsınız belki ben sizden daha da büyüğüm, bu kadar saygısızlık olmaz ki kardeşim.” diye çıkışıyor. Evde gerilim iyice artıyor.
 

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.