Kısmetse Olur 5 Mayıs fragmanı yayınlandı . Kısmetse Olur evinde Eser’den müthiş sürpriz…

Kısmetse Olur 5 Mayıs fragmanı yayınlandı . Kısmetse Olur evinde Eser’den Cansel’e müthiş sürpriz… Kanal D'nin en çok izlenen programı Kısmetse Olur 5 Mayıs fragmanında izleyicileri neler bekliyor? Heyecan dolu dakikalar yaşatan Kısmetse Olur'da bu hafta sonsuz mutluluğa adım atan çiftler varken, sonsuz ayrılığa adım atan çiftler de olacak. Tankut’un 70’ler konseptli doğum gününde neler yaşandı? Daniella Tankut’un doğum gününde neden deliye döndü? Kısmetse Olur evinde 168. Bölümde bir türlü aradığı aşkı bulamayan Ayça neler Batuhan’la yeniden barışıyor mu? Kısmetse olur 5 Mayıs perşembe günü yeni tüyoları, tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Kısmetse Olur 5 Mayıs fragmanı yayınlandı . Kısmetse Olur evinde Eser’den müthiş sürpriz…
04 Mayıs 2016 Çarşamba 21:40

Kısmetse Olur 5 Mayıs 168. Bölüme Eser’in sürprizi damgasını vuruyor. Tankut’un eğlenceli doğum gününden sonra evde neden gerilim artıyor?

MEHTAP ALİ’Yİ BEKLİYOR

Evde olay yaratan ve Mehtap’ın Murat’la ilişkisinin bitmesine sebep olan Ali, Kısmetse Olur evine tekrar gelirse onunla devam edeceğini söyleyen Mehtap, düşüncelerini Melis’le paylaşıyor. Melis bu şansı kendine ve kızına ver Ali’ye değil, diyerek arkadaşını destekliyor.

TANKUT’UN 70’ler KONSEPTLİ PARTİSİNDE NELER YAŞANDI?
Melis ve Hazal bu konseptten hiç hoşlanmadıklarını belirtirken evde doğum günü hazırlıkları devam ediyordu. Melis’in doğum günü boyunca yaptığı huzursuzluklara dayanamayan Daniella sesini yükselterek Melis’le tartışma yaşadı.
Tankut ve Cansel’in arası uzun zamandır açıkken, Cansel Tankut’un iyi niyetini özlediğini ve ona iyi geldiğini Tankut’un kulağına fısıldadı. Tankut ve Cansel’in arası doğum günü sayesinde düzeldi.

CANSEL MUTLULUKLARA DOYMUYOR…
Cansel’e akvaryumda sürpriz hazırlayan Eser, akvaryumun içerisine dalıp Cansel’e sürpriz yapıyor.
‘Yeniden var mısın?’ yazılı pankartı gören Cansel gözyaşlarını tutamıyor. Bir ayrılıp bir barışan çift birinciliğe mi oynuyor? Yoksa herkesin kolay kolay karşısına çıkamayacak bu aşk gerçek mi? Merak konusu…

KISMETSE OLUR 168. BÖLÜMDE NELER OLACAK (5 MAYIS PERŞEMBE)
Her bölümün ayrı bir heyecan yaşattığı Kısmetse Olur 5 Mayıs bölümü yine keyifli dakikalar yaşatacak. İzleyenlerin bir an olsun ekran başından kopmadan izlediği yarışma ve evlilik programı Kısmetse Olur 'un yaz aylarında televizyonlara veda edeceği konuşuluyor. Eser Cansel e bebek çorabı getiriyor. Dilek'in olay yaratan geçmişi ortaya çıkıyor. Herkesten gizlediği evliliği Melis ortaya çıkarıyor. Adnan ve Aycan arasında yakışnlaşma olacak mı? Aycan sonunda Adnan'ın gönlünü kazanmak için beklenen sürprizi yapıyor. Gong sesine kısa bir zaman kaldı. Çiftlerin yarıştığı progmamda evlenecek bir çift olacak mı? Henüz evlenen bir çiftin olmadığı ama nedense adının evlilik programı olduğu ve 168. bölüm boyunca sadece Kısmetse Olur yarışmacılarının aşk maceraları etrafında dönen kurgu gerçekten oyuncuların rol yapmasından mı ibaret?


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.