Kış Güneşi 2. Bölüm fragmanı izle, Kış güneşi oyuncu kadrosu kimler?

Show TV'nin iddialı yeni dizisi Kış Güneşi bu akşam ekranlara geliyor. Kış Güneşi tanıtım fragmanını izle. Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı merak uyandıran yeni dizi Kış Güneşi 23 Şubat Salı günü Show TV ekranlarında. İlk bölümü ilgiyle izlenen Kış Güneşi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kış Güneşi oyuncu kadrosunda kimler var, Kış güneşinde kim kimdir?

Kış Güneşi 2. Bölüm fragmanı izle, Kış güneşi oyuncu kadrosu kimler?
23 Şubat 2016 Salı 22:26

Show TV'de iddialı bir dizi başlıyor. Dünya markası medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye'nin yapımcılığını yaptığı ve yönetmenliğini Murat Onbul'un üstlendiği Kış Güneşi bu akşam Show TV'de başlıyor. İlk bölümü ilgiyle izlenen Kış Güneşi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkiz kardeş Mete ve Efe'nin yıllarca birbirinden ayrı kalmasını ve iki kardeşin hayata ne kadar yabancılaştığını anlatan Kış Güneşi 2. bölümde de reytingleri kasıp kavuracak.

Kış Güneşi 1. bölümde neler oldu?

Mete ve Efe ikiz kardeş arkadaşları Nisan ile birlikte oynarken bir olaya şahit oluyor. Efe bu olayı babasına anlatmak için onun arabasına biniyor ve saklanıyor. Babası ise acele gelen bir telefonla bir yere apar topar gidiyor. Efe ve Mete'nin babası Harun aslında bu telefonun bir kumpas olduğunu fark edemeyecek kadar iyi niyetli. Yolda olan oluyor ve Harun'un arabası kaza yapıyor. Kaza yaparken Efe'nin de arabada olduğunu fark ediyor ancak iş işten geçiyor. Kış Güneşi dizisinin esas konusu da burada başlıyor. 

Efe'nin kaybolduğunu düşünen ailesi ondan umudu kesiyor. Efe bir yerde Mete ise başka bir yerde büyüyor. İkisinin de birbirlerinden haberi yok. Ta ki o güne kadar. Yıllar önce iki kardeşi ayıran kişi şimdi tekrar sahneye çıkıyor ve iki kardeşi birleştiriyor. Peki ne uğruna? Tüm soruların hepsi Kış Güneşi 2. bölüm izleme sayfasında.

KIŞ GÜNEŞİ OYUNCU KADROSU


Aslı Enver, Şükrü Özyıldız, Şenay Gürler Başak Parlak, Mahir Günşiray, Hakan Boyav, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay, Mehmet Esen, Buse Varol, Emre Bulut, Okan Selvi, Burak Çimen,Kubilay Çamlıdağ ve Merve Han


Başrollerini yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız ile güzel oyuncu Aslı Enver'in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda çok kaliteli sanatçılar yer alıyor. Kaybolan bir benliğin hikayesini konu alan dizinin tanıtım fragmanları büyük beğeni topladı. Kış Güneşi isimli dizi bu akşam saat 20.00'de Show TV ekranlarında olacak. Kış Güneşi 2. bölüm izleyerek yeni bölümle ilgili tüyo edinin.

Kış Güneşi 1. Bölüm 2. Fragmanı

 
İddialı bir şekilde ekranlara gelmeye hazırlanan Kış Güneşi'nin oyuncu kadrosu da bir hayli iddialı isimlerden oluşuyor. Şükrü Özyıldıdız, Aslı Enver, Hakan Boyav, Şenay Gürler, Başak Parlak, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay, Mehmet Esen, Emre Bulut, Buse Varol, Okan Selvi, Burak Çimen, Kubilay Çamlıdağ ve Merve Han’ın da yer aldığı zengin oyuncu kadrosuyla ekranda fark yaratacak.

 Kış Güneşi 1. Bölüm 1. Fragmanı 


Kaybolan bir hayat hikayesi

Dizinin başrolünde bulunan yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız yıllardır birbirlerini görmeyen Mete ve Efe adlarında 2 kardeşe hayat verecek. Geçmişini hatırlamayan Efe'ye ailesinin boğularak öldüğü söylenmiştir. 7 yaşından beri birlikte yaşadığı aileyi kendi ailesi olarak benimseyen Efe geçimini balıkçılık yaparak sağlıyor.

Özyıldız'ın hayat vereceği diğer karakter Mete ise çocuk yaşta babasını ve ikizini bir trafik kazasında kaybetmiştir. Yaşanan bu kazanın etkisini atlamamış olan Mete’de daha travmatik bir duruma yol açmış. Mete’ye karşı sevgiyle karışık bir şefkat duyan Nisan karakteriniyse dizinin güzel oyuncusu Aslı Enver hayat verecek.

Şenay Gürler’in, Efe ve Mete’nin öz annesi Leyla’yı canlandıracağı dizide, Mahir Günşiray ise Leyla’nın ikinci eşi Mazhar’a can verecek.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun sevilen oyuncusu Kara'yı canlandıran Hakan Boyav, hayranlarının karşısına Kış Güneşi ile geçiyor.  Boyav dizide İranlı bir kiralık katili canlandıracak.

Kış Güneşi 2. bölüm fragmanı

Kış Güneşi dizisinin 2. bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı. Resmi sitede yayımlandığı an buraya ekleyeceğiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.