Flaş Açıklama! Transtürk anlaşması feshedildi!

Faru Süren'in sahibi olduğu Transtürk Holding ile TV8'in patronu Acun Ilıcalı arasında yapılan hisse devri anlaşması karşılıklı olarak feshedildi.

Flaş Açıklama! Transtürk anlaşması feshedildi!
20 Şubat 2016 Cumartesi 15:01

Faru Süren'in sahibi olduğu Transtürk Holding ile TV8'in patronu Acun Ilıcalı arasında yapılan hisse devri anlaşması karşılıklı olarak feshedildi. 

Geçen sene kasım ayı içinde Acun Ilıcalıyla Faruk Süren'in sahibi olarak bilinen Transtürk Holding aralarında yapılmış olan pay devri anlaşması karşılıklı olarak feshedildi. Pay anlaşmasının açıklanmasının ardından  firma payları adeta uçmuştu ...

GEÇEN yıl kasım ayında Acun Ilıcalı ile Faruk Süren’in sahibi olduğu Transtürk Holding arasında yapılan hisse devri anlaşması feshedildi. Hisse anlaşmasının açıklanmasının ardından yüzde 79.4’ü halka açık olan ve hisseleri Gözaltı Pazarı’nda işlem gören Transtürk Holding hisseleri adeta uçmuştu.

PROTOKOL 2015 YILI KASIM AYINDA İMZALANMIŞTI



Transtürk Holding'ten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılmış olan açıklamada şu şekilde denildi: "20.11.2015 tarihindeki özel vaziyet açıklamamızda kısacası, Şirketimiz pay sahipleri Star Holding ANONIM ŞIRKETI ile Faruk Erol Süren'den edinilen makalede Transtürk Holding ANONIM ŞIRKETI'nde (Firma) sahibi oldukları Borsada işlem görmeyen, (A) grubu, imtiyazlı, 1 Kuruş nominal kımetli, toplamında 3.547 tane hamiline yazılı hisselerin tamamının, sözleşmedeki koşulların gerçekleşmesi şartı ile Acun Ilıcalı'ya devredilmesi ile ilgili 20.11.2015 tarihinde Pay Devri Sözleşmesi imzaladıkları bilgilerine yer verilmişti.  Bu kere Şirketimiz pay sahipleri Star Holding ANONIM ŞIRKETI ile Faruk Erol Süren'den 19.02.2016 tarihinde edinilen makalede, Pay Devri Sözleşmesindeki koşulların sağlanamayacağının anlaşılması nedeni ile, 19.02.2016 tarihinde Pay Devir Sözleşmesinin karşılıklı olarak feshine hüküm verildiği Şirketimize bildirilmiştir. Ortaklarımızın bilgilerine sunulur."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.