Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle!

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Yine heyecan dolu olan 29. bölümde Hızır kardeşim dediği kişi tarafından sınandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz merakla beklenen 30. yeni bölüm fragmanının yayınlandı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler olacak? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle!
30 Mart 2016 Çarşamba 09:32

Her bölümünde farklı bir heyecanın olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde Hızır’ın oğlu Yunus kaçırılmış ve herkesin eli ayağı bağlanmıştı. Masadaki hainin Ateş olduğunu düşünen Hızır, Ateş’in ölüm emrini vermişti. Ama son anda beklenmedik bir olay yaşandı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 29. BÖLÜM ÖZETİ

Ateş’in ölüm emrinin verildiğini gören Selim daha fazla dayanamadı ve vicdanına yenik düşerek hainin kendisi olduğunu itiraf etti. Masada bulunan herkes bu habere inanamazken Hızır adeta beyninden vurulmuşa döndü. 40 yıllık kardeşinin bunu yapmasını kaldıramayan Hızır Selim’i öldürmeyeceğini söyleyerek masayı terk etti. Ancak durumdan mutsuz olan masadakiler Selim’in ölmesi gerektiğine karar verdiler. Bu görevi ise yine Selimle 40 yıllık arkadaş olan Tipi üstlendi.

Mahmut’un yaşıyor olduğu dört bir yanda duyulmuşken Viktor bebeğin ölmesi gerektiğini söyledi. Bebeğin öldürülüp Hızır’a gönderilmesini isteyen Viktor’un isteğini Mahmut yerine getireceğini söyledi. Hızır arkadaşının ihanetini kaldıramamışken, Selim ise son hazırlıklarını yapıyor ve helallik alacaklarından helallik alıyordu. Böbreğini borçlu olduğu Bülent’in evine giden Selim Yunus’un orada olduğunu görünce tüm eksik parçaları birleştirerek Mahmut’un kendisine böbreğini verdiğini anladı ve bebeği annesine götürmek için harekete geçti. Son anda Mahmut’a yakalanan Selim vurulmasına rağmen bebeği Hızır’a götürdü.



EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 30. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 30. yeni bölümde Selim’in ölümüyle adeta yıkılan Hızır, oğlu Yunus’un adını Yunus Selim olarak değiştirir. Selim’in cenazesinde Ahmet’in Suphi’yi vurmasıyla işler iyice karışır. Bunu Hızır’ın planladığını söyleyen Ünal ise Tipi ve Ateş’e Viktorla anlaşma yapacağını, kendisiyle olup olmadıklarını sorar. Hızır’ın kendisinden bir şey saklamış olabileceğine dair şüpheye düşen Tipi ise bu durumdan hiç hoşlanmaz.

Diğer tarafta tek başına kalan Meryem her ne kadar kapıda adamlar olsa da korumasızdır. Mahmut bunu fark eder ve Meryem’i öldürme planları yapmaya başlar. Diğer tarafta Nazlı’yı eve getireceğini söyleyen Hızır’ın annesi çocukların tepkisini çeker. Nazlı Hızır’ın evine yerleşecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle 5 Nisan Salı akşamı ATV ekranlarında!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 30. BÖLÜM FRAGMANI

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.