Bir garip ask 92. Bölüm fragmanı yayınlandı - Arnav ve Khushi'yi bekleyen büyük sürpriz ne?

Dün akşamdan beri Kanal 7'de izlenme rekorları kıran Bir Garip Aşk 91. bölümü ile ekranlara geldi. 15 Mart Salı günü yayınlanacak 92. bölümde neler olacak? Bir Garip Aşk 92. bölüm fragmanı izle - Peki Arnav'ın üzücü tepkisi ne oldu? Syam için yolun sonu gözüküyor, tüm kirli çamaşırlar bir bir ortaya çıkıyor. Bir Garip Aşk son bölümde Arnav ve Khushi evliliklerini mutlu yaşayacak mı? Bir Garip Aşk 15 mart 92 son bölüm fragmanı izle

Bir garip ask 92. Bölüm fragmanı yayınlandı - Arnav ve Khushi'yi bekleyen büyük sürpriz ne?
14 Mart 2016 Pazartesi 17:39

Bir Garip Aşk 91. Bölümü ile ekranlara geldi. Bugün yayınlanan bölümde, Khushi, ailesinin doğum gününü unutmasına üzülsede onu en çok yaralayan Arnav'ın doğum gününü unutmasıdır.  Khushi, Arnav’a gitttiği elbise tasarım dükkânında tanıştığı bir çocuktan bahseder. Aynı çocuğu Nanda Kishore ile birlikte alışveriş yaparaken yeniden gören Khushi, o esnada bir çetenin çocuğu kaçırmaya çalıştığını farkeder ve onu kurtarmak ister. Arnav okuldan arkadaşı Sheental ve oğlu Aarav ile karşılaşır. Aarav, Khushi’nin kurtardığı çocuktur ve Khushi’yi onun nasıl canını riske atarak kendisini çetenin elinden kurtarmaya çalıştığını anlatır.

Kanal 7'nin izlenme rekorları kıran aşk dizisi Bir Garip Aşk izleyiciyi yine ekrana kitlemeyi başarıyor.  Arnav ve Khushi'in aşklarını anlatan hint dizisinde olaylar gün geçtikçe daha da karmaşıklaşıyor.  Syham'ın bütün yaptıkları bir bir ortaya çıkarken, bu durum Anjali'yi büyük bir şoka uğratıyor. Peki 92. bölümde neler olacak? 92. bölümde Arnav ve Khushi ise evliliklerini mutlulukla yaşayacaklar mı? Kodese giden Syham'ın yeni planları neler olacak? Arnav'ın üzücü tepkisi ne oldu?

Bir Garip Aşk Hafta içi hergün saat 16.00'da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

BİR GARİP AŞK 92. BÖLÜM ÖZETİ, NELER OLACAK?

Shyam büyük bir sinirle bütün bunları itiraf ettikten sonra, Khushi Anjaliye, kendilerinin bütün bunları bildiğini ama onlara inanmayacaklarını bildikleri için Shyam'ın itiraf etmesi için onu zorladıklarını söyler. Bir anda Shyam'ın aklı başına gelir. Herşeyi bir bir itiraf etmiş olmasına rağmen kafasına yaptığı dank edince Arnav ve Shyam'ı suçlamaya başlar. Aslında herşeyi onların planladığını kendisinin bir şey yapmadığını anlatmaya çalışır. Ancak ok yaydan çıkmıştır bir kere. Anjali uzun zaman önce yapması gerekeni yapar ve Shyam'a okkalı bir tokat çakar. Ona kendi gibi bir prensesin onun gibi kötü bir adamla işi olmadığını söyler. Shaym dosyası artık kapanmıştır Anjali için.

Arnav büyük bir hışımla Shyam'ı kolundan tuttuğu gibi dışarı atar. Kapıda ise herkesi bir sürpriz beklemektedir. Polisler kapıda Shyam'ı gözaltına alır. Nandikshore polsie herşeyi anlatmıştır. Artık Shyam için yolun sonu görünmüştür. Polisler Shyamı götürür ve göz altına alır. Shyam yaptıklarının cezasını çekmek üzere kodese yollanacaktır. Anjali ise toparlanmanın yolunu arayacak, bu konuda kuşkusuz en büyük destekçisi abisi Arnav ve Khushi olacaktır. Ailenin yaşanan tüm bu olaylardan sıyrılması ve gündelik hayatlarına dönmeleri çok kolay olmayacaktır. Arnav ve Khushi ise evliliklerini mutlulukla yaşayacaklar mı göreceğiz. 

Bir Garip Aşk 91. Bölüm

 Arnav ailesinden hiç kimsenin doğum gününü hatırlamamasından dolayı çok üzülür. Tek umudu Khushi’dir ancak Khushi de doğum gününü unutunca büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Arnav açıkça belli etmese de bu konuda alıngalık gösterir ve Khushi ile tartışırlar. Ancak daha sonra Khushi’ye yaptıklarından dolayı pişman olur ve onun gönlünü almak için mutfağa geçerek Jelabi tatlısı yapar. Diğer yandan Khushi, Arnav’a gitttiği elbise tasarım dükkânında tanıştığı bir çocuktan bahseder. Aynı çocuğu Nanda Kishore ile birlikte alışveriş yaparaken yeniden gören Khushi, o esnada bir çetenin çocuğu kaçırmaya çalıştığını farkeder ve onu kurtarmak ister. Arnav okuldan arkadaşı Sheental ve oğlu Aarav ile karşılaşır. Aarav, Khushi’nin kurtardığı çocuktur ve Khushi’yi onun nasıl canını riske atarak kendisini çetenin elinden kurtarmaya çalıştığını anlatır.

Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.



İKİ FARKLI İNSANIN AŞK DOLU HİKAYESİ 'BİR GARİP AŞK' KANAL 7 EKRANLARINDA
Bazen katlanabileceğiniz en son kişi, onsuz yaşayamayacağınız tek kişidir. Birbirleriyle olamayan, ayrı da kalamayan iki kişinin hikayesi ‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.
Hindistan ekranlarının sevilen dizisi ‘Bir Garip Aşk’ dünya görüşleri birbirine tamamen zıt olan Khushi ve Arnav’ın büyük aşkını izleyiciyle buluşturacak. Kendi halinde, aile değerlerine bağlı, manevi ilkelerle hareket eden Ksushi, inandığı değerlerin arkasında duran, güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır. Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı, ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır. Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.
'Bir Garip Aşk' hafta içi her gün saat 16.00’da yeni bölümleri, saat 12:00’de ise tekrar bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında.
 

Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Diğer Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.