Valilik'ten Mehmetçik'e gönderilen kolilerle ilgili açıklama

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik olarak başlattığı "Zeytin Dalı” harekâtı için vatandaşlar da ellerindeki tüm imkanları seferber ediyor. Sınır hattındaki Mehmetçiğe koli koli yiyecekler, atkılar, bereler, hediyeler gönderen Türk halkı Mehmetçiğinin yanında olduğunu göstermeye devam ediyor. Hatay Valiliği onca gelen koliler sonrası, vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Valilik'ten Mehmetçik'e gönderilen kolilerle ilgili açıklama
27 Ocak 2018 Cumartesi 12:15

Türk halkı Mehmetçiğinin yanında olduğunu göstermeye devam ediyor. Zeytin Dalı Harekâtı'nı yürüten Mehmetçiğe tüm yurttan destek yağarken, atkıdan bereye birçok giysi, yaprak sarmasından bala, kavurmadan mesir macununa kadar onlarca çeşit yemek yollanıyor. Hatay ve Kilis'e gönderilen bunca koli karşısında Hatay Valiliği bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Askerlere destek vermek için çalışan herkese teşekkür eden Hatay Valiliği açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

''Türk Silahlı Kuvvetlerimizin PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik olarak başlattığı "Zeytin Dalı” harekâtı, Mehmetçiklerimizin üstün gayret ve yüksek fedakârlıkları sayesinde planlanan hedefler doğrultusunda sürdürülmektedir.
 
Bu süreçte ülkemizin her köşesinden Valiliğimizi arayan sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız, harekâtta görev alan personele moral desteği vermek ve onların yanında olduklarını göstermek maksadıyla çeşitli faaliyetlerde bulunmak ve onlara hediyeler ulaştırmak istemektedirler.
 
Konu hakkında ilgili makamlarla yapılan üst düzey değerlendirmeler neticesinde, Aziz Milletimizin hamiyetperverliğinin her türlü takdirin üzerinde olduğu, ancak Devletimizin gücü ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mevcut imkânları ile Mehmetçiklerimizin bütün ihtiyaçlarının karşılandığı ve bugün itibariyle herhangi bir ihtiyaçlarının bulunmadığı hususunu saygı ile halkımızın bilgilerine sunar, vatandaşlarımızın bu konuda göstermiş olduğu yoğun destek için teşekkürlerimizi sunarız.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.