TSK, Kuzey Irak'taki Metina ve Hakurt bölgelerini vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Kuzey Irak'ta 12 hedefi vurdu. TSK tarafından düzenlenen hava harekatında Metina ve Hakurt bölgeleri yerle bir edildi.

TSK, Kuzey Irak'taki Metina ve Hakurt bölgelerini vurdu
06 Eylül 2016 Salı 07:59

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Kuzey Irak'ın Metina ve Hakurt bölgelerine düzenlenen hava harekatında 12 hedef vurularak imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"05 Eylül 2016 tarihinde 22:48-22:55 saatleri arasında Irak kuzeyi Metina bölgesine alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen dört hedef ateş altına alınarak imha edilmiştir.

05 Eylül 2016 tarihinde 22:29-00:53 saatleri arasında Irak kuzeyi Hakurk bölgesine alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen sekiz hedef ateş altına alınarak imha edilmiştir. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.