THY, 23 seferini iptal etti

Türk Hava Yolları (THY), yarın beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle iç ve dış hatta 23 seferin yapılamayacağını duyurdu.

THY, 23 seferini iptal etti
28 Aralık 2016 Çarşamba 23:57

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, yarın İstanbul'da yaşanması beklenen kar yağışı, buzlanma ve kuvvetli rüzgar gibi meteorolojik hadiseler nedeniyle Atatürk Havalimanı çıkışlı iç ve dış hatta 23 seferini iptal etti.

Yolcuların seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu "www.thy.com" adresinden veya "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden öğrenmeleri istendi.

DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada;

"29.12.2016 Perşembe öğleden sonra başlayıp, 31.12.2016 öğleden sonraya kadar olumsuz meteorolojik şartlar beklenmektedir. 29 Aralık Perşembe saat 15.00'ten itibaren 30 Aralık Cuma günü saat 03.00'e kadar beklenen ağır meteorolojik şartlar (kar yağışı, buzlanma, kuvvetli rüzgar) sebebiyle Atatürk Havalimanı'nda seferler yüzde 15 oranında azaltılmıştır. Müteakip günler için 29 Aralık Perşembe öğlen saatlerinde bilgilendirme yapılacaktır." denildi.

THY 23 seferini iptal etti

İstanbul başta olmak üzere tüm yurda etkisi altına alacak kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları, iç ve dış hat olmak üzere toplam 23 seferini iptal ettiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları'nın kar yağışı nedeniyle iptal ettiği seferler şöyle;

İç hatlarda; Konya, Kütahya, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Denizli, Diyarbakır, Malatya, Elazığ, Sivas, Erzurum, Trabzon. 

Dış Hatlarda ise; Erbil, Bakü, Tahran, Bükreş, Varna, Hamburg, Brüksel olmak üzere 23 seferini iptal etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.