Suudi Arabistan Türkiye'ye asker gönderdi!

Suudi Arabistan, İncirlik Hava Üssü'ne öncü birlikleri gönderdi.

Suudi Arabistan Türkiye'ye asker gönderdi!
25 Şubat 2016 Perşembe 11:53

Suudi Arabistan, İncirlik Hava Üssü'ne öncü birliklerini taşıyan askeri kargo uçaklarını gönderdi.

Suudi Arabistan Hava Kuvvetleri'ne ait uçaklar ve öncü birlik, Adana'daki İncirlik Üssü'ne geldi. Yarın 4 adet F-15 uçağı da İncirlik'e gelecek. Uçaklar, Suriye'de DAEŞ'e karşı bombardımana başlayacak.

Konuya ilişkin açıklamada nulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan Hava Kuvvetleri'ne ait kargo uçakları ve yarın gelmesi beklenen savaş jetleri için oluşturulan öncü birlik Adana'daki İncirlik Üssü'ne geldiğini belirtti. Suudi Arabistan'a ait 4 savaş jetinin de yarın üsse geleceği öğrenildi.

Suudi Arabistan, IŞİD karşıtı koalisyona destek amacıyla İncirlik Üssü'ne savaş uçağı göndereceğini açıklamıştı. Suudi Arabistan jetleri, Türk Hava Kuvvetleri'nin Konya'da düzenlediği 4 günlük eğitime katılmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
İslam ordusu kurulmalı.