Şenay Aybüke Öğretmenin şehit edilmesine sessiz kalanlara sert tepki

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'a Allah'tan rahmet diledi. Türkeş, 22 yaşındaki Şenay Aybüke'nin şehit edilmesine sessiz kalanlara tepki gösterdi.

Şenay Aybüke Öğretmenin şehit edilmesine sessiz kalanlara sert tepki
10 Haziran 2017 Cumartesi 19:17

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Batman'ın Kozluk ilçesinde belediye başkanının aracına yönelik terör saldırısında şehit olan 22 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'a sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Rahmet diledi. Tuğrul Türkeş, şehit öğretmene Allah'tan rahmet dilerken, "Terörü ve teröristi yücelten, sahiplenen ancak bu menfur hadise karşısında derin sessizliğe bürünenlere ise Allah akıl ve izan versin." ifadelerini kullandı.

Türkeş, sosyal medya Twitter hesabından, terör saldırısına ilişkin açıklamada bulundu.

Bu menfur hadise karşısında sessiz kalanlara Allah Akıl Fikir Versin

Sosyal medya hesbı Tiwtter üzerinden açıklama bulunan Tuğrul Türkeş, "Küçük çocukları eğitmek için kendisi çocuk sayılabilecek yaşta Batman’a giden Aybüke öğretmen şimdi memleketine uğurlanıyor. Hizmet aşkıyla gidip maaşından müzik aletleri alan şehit Aybüke Yalçın'a Allah'tan rahmet, sevenlerine ve Türk milletine sabır diliyorum. Terörü ve teröristi yücelten, sahiplenen ancak bu menfur hadise karşısında derin sessizliğe bürünenlere ise Allah akıl ve izan versin." diyerek sessiz kalanlara tepki gösterdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.