Şehit Fethi Sekin ve Musa Can'ın isimleri ilkokullara verildi

İzmir Adliyesi'ne yapılan hain saldırıda şehit düşen polis memuru Fethi Sekin ve Musa Can'ın isimleri ilkokullarda yaşatılacak.

Şehit Fethi Sekin ve Musa Can'ın isimleri ilkokullara verildi
06 Ocak 2017 Cuma 15:49

Dünki  İzmir Adliyesi'nde yapılan saldırıda şehit düşen polis memur Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can'ın isimleri ilkokullara verildi. 

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Bayraklı'daki Merkez İlkokuluna, Şehit Polis Fethi Sekin İlkokulu  adı verilirken Musa Can'ın ismi ise Bornova'daki Yeşilçam İlkokuluna verildi. Artık Yeşilçam İlkokulunun ismi Şehit Katip Musa Can İlkokulu oldu.

Açıklamada ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi'nin ifadelerine de yer verildi. Yahşi şu ifadeleri kullandı: 

"Nasıl ki 15 Temmuz hain terör saldırısında Ömer Halisdemir kahramanca mücadele ederek tüm ülkenin geleceğini değiştirdiyse, üzülerek yaşadığımız İzmir Adliyesine yapılan hain terör saldırısında kahraman şehit polisimizin onurlu mücadelesi olmasaydı çok büyük kayıplarla karşı karşıya kalabilecektik. Canını siper ederek birçok insanın canını kurtaran şehit polisimiz Fethi Sekin gibi kahramanlar olduğu sürece milletimiz için hedeflenen kötü niyetler hiçbir zaman gerçekleşmeyecektir. Şehitlerimizin emaneti olan çocuklarımıza elimizden gelen desteği ve yardımı yapmaya hazırız. Şehitlerimizin emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkılacağına milletimizin şüphesi olmasın."

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.