Sağlık kurumlarına FETÖ operasyonu - Sağlık-Sen Şube Başkanı gözaltında

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Kırşehir'de operasyon düzenlendi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ile Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı gözaltına alındı.

Sağlık kurumlarına FETÖ operasyonu - Sağlık-Sen Şube Başkanı gözaltında
08 Mayıs 2017 Pazartesi 13:38

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen  Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri A.K. ile Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı ve İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü N.Y. hakkında gözaltı kararı verildi.

Şüphelilerin gözaltına alınması için İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Gözaltına alınan şüpheliler Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Emniyete götürülen şüphelilerin adreslerinde ve araçlarında arama yapıldı.


Etiketler; #sağlık #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.