Referandumda AK Parti ve MHP neye, niçin Evet diyecek?

Referandum da Evet mi, Hayır mı demeliyiz. AK Parti ve MHP neye, niçin Evet diyor? Kamu Saati yazarı Hakan Karagöz, referandum ile ilgili güzel bir yazı kaleme aldı.

Referandumda AK Parti ve MHP neye, niçin Evet diyecek?
08 Şubat 2017 Çarşamba 18:05

Türkiye'nin gündemi şüphesiz referandum. Nisan ayında gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Anayasa Değişikliği referandumunda AK Parti ve MHP, Evet konusunda anlaştı. CHP ve HDP'nin karşı çıktığı Anayasa Değişikliği'ne neden evet demeliyiz? Kamu Saati yazarı Hakan Karagöz, "AK Parti ve MHP neye ve niçin Evet diyecek" başlıklı güzel bir yazı kaleme aldı.

Referandumda birçok vatanadaş neye Evet veya Hayır diyeceğini merak ediliyor. Kamu Saati yazarı Hakan Karagöz, "AK Parti ve MHP neye ve niçin Evet diyecek" yazısında neden evet denilmesi gerektiğini anlattı. Aşağıdaki bağlantıdan Hakan Karagöz'ün yazısına ulaşabilirsiniz. 

"AK Parti ve MHP neye ve niçin Evet diyecek" Başlıklı Yazıyı Okumak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.