PTT'den messenger açıklaması: İlgisi bulunmamaktadır

PTT, vatandaşların doğrudan indirebileceği bir uygulamasının bulunmadığını kaydederek, çeşitli internet sitelerinde sunulan PttMessenger adlı dosyaların, PTT A.Ş’nin kurumsal anlık mesajlaşma ve haberleşme çözümü olan PttMessenger ile ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

PTT'den messenger açıklaması: İlgisi bulunmamaktadır
07 Şubat 2018 Çarşamba 11:05

PTT A.Ş., kullanıcıların doğrudan indirebileceği bir uygulama (apk) dosyasının bulunmadığını bildiren bir açıklama yayımladı. Açıklamada, çeşitli internet sitelerinde sunulan PttMessenger adlı dosyaların, PTT A.Ş’nin kurumsal anlık mesajlaşma ve haberleşme çözümü olan PttMessenger ile ilgisinin bulunmadığı belirtildi.

PTT A.Ş.'nin sosyal medya hesaplarından yapılan, konuya ilişkin açıklaması şu şekilde;

''PttMessenger, signal tabanlı açık kaynak kod kullanılarak geliştirilmiştir.

PttMessenger, tüm geliştirme hakları ile PTT A.Ş.'ye aittir.

Zebrachat, PttMessenger'ın geliştirme aşamasında kullanılan proje ve ürün adıdır.

Kullanıcıların doğrudan indirebileceği bir uygulama (apk) dosyası bulunmamaktadır.

Çeşitli internet sitelerinde sunulan PttMessenger adlı dosyaların, PTT A.Ş'nin kurumsal anlık mesajlaşma ve haberleşme çözümü olan PttMessenger ile ilgisi bulunmamaktadır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.