Oyun oynayan çocuklar bomba buldu!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde harabe bir evde oyun oynarken, bir poşet içindeki teneke kutu içersinde bomba buldular. Patlama sırasında yolda hasar oluşurken, civarda bulunan bir evin de camları kırıldı

Oyun oynayan çocuklar bomba buldu!
27 Nisan 2016 Çarşamba 10:29

Bitlis'in Güroymak ilçesinde harabe bir evde oyun oynarken poşet içindeki teneke kutuyu öğretmenlerine göstermek isteyen çocuklar tarafından yol kenarına taşındı. Öğretmen teneke kutudan şüphelenmesi üzerine polisi olay yerinde incelemeleri sonucunda bomba olduğu anlaşıldı.

Çocukların gösterdiği teneke kutudan öğretmen, durumu Güroymak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirmesinin ardından mahalleye gelen polis ekipleri tarafından olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Güvenlik önleminin alınmasının ardından bomba imha uzmanı poşetteki kutuyu inceledi. Yapılan incelemede kutuda bomba olduğunu tespit eden ekipler, olay yerinde bombayı kontrollü şekilde imha etti. Ekipler, daha sonra herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için bomba arama köpekleriyle çevrede arama yaptı.
 


Etiketler; #bomba #Bitlis
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.