Ordu Gölköy'de çatışma; 1 terörist ölü

Ordu Gölköy de çıkan çatışma da bir terörist etkisiz hale getirildi.

Ordu Gölköy'de çatışma; 1 terörist ölü
20 Ağustos 2016 Cumartesi 00:00

Ordu Gölköy de dün gece saatlerinde çıkan çatışmada ormanlık alana kaçan teröristleri yakalamak için Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı'na bağlı komandolar ile Jandarma Özel Harekat ekipleri de bölgeye sevk edilmişti.

Çatışmaya giren teröristlerin yol keserek bir yiyecek ve para gasp ettiği öğrenildi.

Bugün çıkan çatışmada ise güvenlik güçleri 1 teröristi etkisiz hale getirerek göz altına aldı. VALİ AÇIKLAMA YAPTI Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu'da bir teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirildi. Vali Balkanlıoğlu yaptığı açıklamada, bölgede teröristlere yönelik arama tarama faaliyetlerinin aralıksız sürdüğünü belirtti. "ÇOK ŞÜKÜR ASKERİMİZDE BİR ŞEY YOK" Mesudiye ilçesi ile Gölköy ilçesi arasında Haruniye Mahallesi mevkisinde askerlerin bir grup teröristlerle karşılaştığını ifade eden Vali Balkanlıoğlu, "Çıkan çatışmada bir terörist silahıyla birlikte ölü ele geçirildi. Çok şükür askerimizde bir şey yok" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.