Metin Gündoğdu Belgrad'ta FETÖ'yü anlattı

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu KEİPA 48. Genel Kurul Güz Oturumu için Sırbistan’ın Başkenti Belgrad’a gitti. Gündoğdu burada FETÖ'yü anlattı.

Metin Gündoğdu Belgrad'ta FETÖ'yü anlattı
01 Aralık 2016 Perşembe 18:33

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu KEİPA (Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi) 48. Genel Kurul Güz Oturumu için Sırbistan’ın Başkenti Belgrad’a gitti. Gündoğdu, KEİPA Genel Kuruluna hitaben yaptığı konuşmada “Bir taraftan demokrasi nutukları atanlar ne yazık ki FETÖ terör örgütüne destek verip himaye etmeye devam etmektedirler.” dedi.

 FETÖ, Dünya İçin Bir Tehlike

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu KEİPA Genel Kurulunda yaptığı konuşmada;

“Ülkemiz birçok terör örgütüyle aynı anda mücadele etmektedir. Bir taraftan PKK, PYD ve DHKP-C, diğer taraftan ise DEAŞ ve FETÖ gibi din temelli olduklarını iddia ettikleri sapkın örgütlerle mücadele etmektedir. 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde gerçekleştirilmeye çalışılan işgal ve darbe girişimi milletimizin destansı direnişiyle başarılı olamamıştır. Fethullah Gülen bağlantılı bu girişim aslında tüm dünyada aynı düşünce ile hareket eden FETÖ terör örgütü diğer ülkeler için de büyük bir tehlike oluşturmaktadır. Bu tehlikenin farkında olmamız, gelecekte diğer ülkelerin de başına bu tür olayların gelememesine vesile olur.” ifadelerini kullandı.

AB Ülkelerinden FETÖ'ye Destek Veren Var

FETÖ’nün işgal ve darbe girişimine karşı kimi ülkelerin aldığı tutumu da eleştiren Metin Gündoğdu sözlerini şöyle sürdürdü; 

“Ne yazık ki bu işgal girişiminde Türkiye Cumhuriyeti’nin yanında olamayanlar teröre destek veren bir duruma düşmüştür. Avrupalı birçok ülke demokrasiden yana olduklarını dile getirmiş fakat FETÖ terör örgütü elemanlarını Türkiye’ye teslim etmemektedirler. Bir taraftan demokrasi nutukları atanlar ne yazık ki FETÖ terör örgütüne destek verip himaye etmeye devam etmektedirler. Ama teröre destek verenler unutmamalıdır ki, o terör örgütleri döner dolaşır onları hedef alır.”





 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.