Melih Gökçek Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mı Oldu? İşte Detaylar

Sosyal medyada Melih Gökçek'in Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Olarak Atandığı Haberinin hızla yayılmasının ardından binlerce tebrik mesajı alan Gökçek, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Melih Gökçek'ten o iddialara cevap! Melih Gökçek'in AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olduğu iddiaları Doğru Mu?, İşte Detaylar

Melih Gökçek Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mı Oldu? İşte Detaylar
Kamusaati
Kamusaati
12 Mayıs 2020 Salı 01:52

Sosyal medyada Melih Gökçek'in AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan

Yardımcısı olduğu iddia edildi.


Haberin hızla yayılmasının ardından binlerce tebrik mesajı alan Gökçek, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.


'İYİ NİYETLİ OLDUKLARINI DÜŞÜNMÜYORUM'

Gökçek, hakkında çıkan iddiaları yalanlarken 'SEVGILI TWIT ALEMI, 2 SAATTEN BERI TWITTER'DA BENIM AK PARTIMIZE GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDUĞUMA DAIR YOĞUN TWEETLER ATILIYOR.  ÖNCELİKLİ OLARAK SÖYLEYEYİM Kİ OLAYIN ASLI YOKTUR. TWİTTERDA GÖREVE GELDİĞİMİ DÜŞÜNEREK TEBRİK EDENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM. ZAMAN ZAMAN BENİM GÖREVE GETİRİLDİĞİME DAİR BU TİP HABERLER BAZI MEDYA ORGANLARIN'DA DA ÇIKARILMAKTADIR. DEDİKODU MAHİYETİNDE BU HABERLERİ ÇIKARANLARIN İYİ NİYETLİ KİŞİLER OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM.' paylaşımlarında bulundu.

Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için TIKLAYINIZ!!! 
 

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ 

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ  File:Facebook Logo Mini.svg - Wikimedia Commons

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ 

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.