Mardinli Öğrencilerden Afrin'deki Mehmetçiğe Moral Mektubu

Mardinli öğrenciler, Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe moral mektubu yazdı.

Mardinli Öğrencilerden Afrin'deki Mehmetçiğe Moral Mektubu
03 Mart 2018 Cumartesi 17:15

Mardinli öğrenciler, Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe moral mektubu yazdı. Mardin İl milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Midyat Erişti İlkokulu öğrencilerimiz, destek için Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe yazdıkları mektupları ve çizdikleri resimleri gönderecek. Öğrencilerimiz ayrıca ‘Allah sizi Korusun’ koreografi çalışmayla da Afrin’deki Mehmetçiklerimize dua etti.

Erişti okulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan Mehmetçiğe moral ve destek vermek için yazdıkları mektup ve resimleri gönderecek. Okul müdürü Cüneyt SİBER ile öğretmenlerden Şehmus ER ve Emine ŞİMŞEK tarafından 24 öğrencisi olan 4 derslikli okulda yapılan çalışmada öğrencilerimiz ailelerinin desteğiyle mektuplar yazdı.

Yapılan çalışmayı takdirle ve gururla karşıladığını dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI:’’ Rabbim Zeytin Dalı Operasyonu’na katılan tüm Mehmetçiklerimize yardım etsin. Bizler burada huzurlu bir şekilde yaşıyorsak bunu canları pahasına savaşan Mehmetçiklerimize borçluyuz. Öğrencilerimizin yaptığı bu çalışmamızın askerimize moral olmasını temenni ediyorum. Ne yapsak askerimizin borcunu ödeyemeyiz. Ama en azından bu tür faaliyetler ile askerimizin moralini yüksek tutmak istiyoruz. Rabbim askerimize Zeytin Dalı Operasyonunu başarılı bir şekilde bitirmeyi ve sağ salim evlerine dönmeyi nasip etsin. Yapılan bu güzel çalışma için başta öğrencilerimize, velilerimize, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Duygu yüklü mektup yazan 3. Sınıf öğrencilerimizden Ayşe ŞİMŞEK “Mektubumda Allah’ımızın onları korumasını, tüm Mehmetçiklerimizi çok sevdiğimi yazdım ve her zaman onlara dua ettiğimizi yazdım” dedi.

Öğrencilerimiz daha sonra Mehmetçiklere ‘Allah Sizi Korusun” koreografi çalışmasıyla da dua etti."


Etiketler; #mardin #Afrin
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 6 yıl önce
Millet olarak hepimiz kahraman askerimizin yanındayız. Allah yar ve yardımcıları olsun.