Mardin'de sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Mardin Valiliği sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama yaptı. Mardin'in Midyat ve Dargeçit ilçelerindeki 7 mahallede ilan edilen sokağa çıkma yasağının bittiği bildirildi.

Mardin'de sokağa çıkma yasağı kaldırıldı
22 Nisan 2017 Cumartesi 17:40

Mardin Valiliği sokağa çıkma yasağının Midyat'a bağlı Yumurtalı, Marenka ve Doluca ile Dargeçit'in Tanyeri, Beğendi, Güvenli ve Yeşilöz mahallelerinde sona erdiğini açıkladı. Terör örgütü PKK mensuplarını etkisiz hale getirmek, sığınak, barınak ve depo alanlarını tahrip etmek ve içindeki malzemeleri ele geçirmek amacıyla operasyonlar nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağı bitti. 

Açıklamada 19 Nisan saat 08.00 itibarıyla 7 mahallede uygulanan sokağa çıkma yasağı ile ilgili "Operasyonlar sona erdiğinden, 7 mahallede ilan edilen sokağa çıkma yasağı saat 14.30'dan itibaren kaldırılmıştır." denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.