Mardin'de patlama oldu! Çok sayıda ambulans sevk edildi!

Diyarbakır-Mardin karayolu üzerinde, teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, operasyona giden özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirildi.

Mardin'de patlama oldu! Çok sayıda ambulans sevk edildi!
23 Nisan 2016 Cumartesi 14:41

Diyarbakır-Mardin karayolu üzerinde bulunan Mazıdağı ilçesi yakınlarında 13.15 sıralarında meydana gelen patlama özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında gerçekleşti. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken yaralı olan 6 polisten 2'sinin durumu ağır olduğu öğrenildi.

Teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, operasyona giden özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında infilak etmesinin ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın Nusaybin'daki operasyondan döndükleri ve patlamanın ardından güvenlik güçleri ile teröristler arasında kısa süreli çatışma da yaşanıldığı öğrenildi. Bölgeye helikopter ve zırhlı araçlarla çok sayıda asker sevk edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.