Kayseri İncesu'da Aile Sağlığı Merkezi Hekimi Tahir YÜKSEL'e İncesu Halkından Yoğun ilgi !!!

Kayseri İncesu'da Sağlık Alanında güzel Gelişmeler de oluyor İncesu İlçesine gelen en iyi İlgili Doktordan birisi olan Tahir YÜKSEL Teşekkürlerimizi sunuyoruz Yakınını Kayseri İncesu Devlet Hastanesine bağlı hacıosman çilsal aile sağlı merkezi Hastanesi’ne götüren bir okur, doktorun gösterdiği ilgi ve üstün gayret karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediklerini dile getirdi.

Kayseri İncesu'da Aile Sağlığı Merkezi Hekimi Tahir YÜKSEL'e İncesu Halkından Yoğun ilgi !!!
Kamusaati
Kamusaati
26 Ağustos 2021 Perşembe 12:10

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI HACI OSMAN ÇİLSAL AİLE SAĞLIK MERKEZİNDE DOKTOR

Tahir YÜKSEL'e TEŞEKKÜR MESAJI

Öncelikle sağlık çalışanlarının ülkemiz için gösterdiği mücadeleden dolayı kamusaati.com olarak kendilerine teşekkür ederiz. Fakat Öyle Sağlık Çalışanları varki alışılmışında ötesinde ilgi ve alakasıyla öne çıkan İncesu İlçesindeki herkes tarafından taktir toplayan Doktorumuz Tahir YÜKSEL İncesu ilçesindeki Aile Sağlığı merkezindeki Aile hekimliği görevine atandığından itibaren hastaları ile gece gündüz demeden ilgilenen önceliğini hep hastalarında yana kullanan, ilçemizde görev yapan en iyi doktorlardan birisi olan Tahir YÜKSEL'e Teşekkür ediyoruz.

Doktorumuz Tahir YÜKSEL hakkına uzun uzun yazacak pek çok kelimeler var. Kamusaati.com olarak biz kısasını söyleyelim: biz ne özel hastanelerde ne özel muayenehanelerde hele ki devlet hastanesinde böyle on numara beş yıldız bir doktor görmedik. Hem ilgili, hem sabırlı, hem bilgili. En önemlisi geçiştirmek yerine çözüm odaklı. Keşke bütün Sağlık çalışanlarımız Gökhan Hocamız gibi olabilse.

Kayseri İl Sağlık Müdürümüz Sayın Ali Ramazan Benli'ye de Tahir YÜKSEL doktorumuzun İlgisi alakası için teşekkürlerimizi iletiyoruz. İşini Hakkı ile yapan, kednisine gelen tüm hastaları ile tek tek olağandan daha fazla ilgi göstererek ilgilenen ve takip eden doktorumuz Tahir YÜKSEL gibi doktorlarımızın sayısının çoğalmasını ve sağlık bakanlığımız, İl sağlık müdürlüğümüz tarafından bu zorlu süreçte ödüllendirilmesini kamusaati.com olarak kendilerinden talep ediyoruz.

Ama bugün yaşadıklarımız ve gözlerimizle gördüklerimiz bize çok şey öğretmişti.

Uzman Doktorumuz Tahir YÜKSEL'in Hastalarından biri bize ulaşarak şu ifadeleri kullandı;

- çok memnun olduklarını ifade ederek, “Doktorumuzun iletişimi çok güzel ilgi alakası alışılmışların dışında, hastalığımı erken teşhis etmesi sonrasında hastalığımı bizden çok takip ederek,  İşini severek yapıyor buda bizlerin bir an önce sağlığına kavuşmasını sağlıyor. Biz kendisini tanımaktan çok memnunuz ve İncesu'daki herkesin böylesine ilgili alakalı ve alışılmışın dışında çok değerli doktorumuzun kıymetini bilmemiz gerekiyor” dedi. 

Kayseri İncesu’da sağlıkta iyi şeylerde oluyordu, bizler basın olarak nasıl ki kötüyü dillendiriyor paylaşıyorsak, böylesi güzel gelişmeleri de anlatarak, hekimlere minnet borcumuz olduğunuda dile getirmeliyiz. Allah Tahir YÜKSEL Doktormuzdan razı olsun yolunu bahtını açık eylesin vatanımızın milletimizin bekası için böyle doktorlarımıza ihtiyacımız var..

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.