Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ABD'nin vize kararını kınadı

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ABD Başkanı Trump'ın yedi Müslüman ülkenin vatandaşına vize yasağı getirmesini kınadı.

Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ABD'nin vize kararını kınadı
31 Ocak 2017 Salı 11:34

Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ABD'yi kınadı. ABD'de Trump dönemi başladı. Trump'ın geldikten sonra getirdiği ilk uygulamalardan biri de bazı müslüman ülkelere vize yasağı getirmesi oldu.

Yedi Müslüman ülkenin vatandaşına vize yasağı getiren ABD Başkanı Trump'ı eleştiren Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk,  “ABD'nin çirkin yüzünü tüm dünyaya göstermiştir. Bir müslüman Türk olarak kınıyorum” dedi.

Açıklamasında "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur." diyen Koncuk, İslam Dünyasının kardeşlik şuuruna ermesini, bu tahkir ve aşağılama karşısında kucaklaşmanın, bir olabilmenin farkına varabilmesini Yüce Allah'tan niyaz ettiğini belirtti.

İşte Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un açıklaması:
 
Müslüman 7 ülke vatandaşına, giriş yasağı koyan Trump, ABD'nin çirkin yüzünü tüm dünyaya göstermiştir. Bir müslüman Türk olarak kınıyorum.
 
Meşhur sözümüzdür, Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Buradan hareketle, İslam Dünyasının kardeşlik şuuruna ermesini, bu tahkir ve aşağılama karşısında kucaklaşmanın, bir olabilmenin farkına varabilmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
 
Bunun ilk adımının, tüm İslam aleminin ABD ve AB patentli, sözde büyük, aslında köle zihniyetli yöneticilerden kurtulması olduğunu bu vesile ile bir daha vurgulamak gerektiğine inanıyorum. Tüm İslam alemini, Yüce dinimizin de vurguladığı üzere, bilimin, akıl ve izanın ışığı kuşatsın inşallah.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.