Jandarma Genel Komutanlığına bir yeni birim daha

İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Genel Komutanlığı ile ilgili yapılan çalışmalarda bir yeni birim daha hayata geçirildi. İşte yeni birimle ilgili detaylar...

Jandarma Genel Komutanlığına bir yeni birim daha
28 Mart 2017 Salı 08:15

Jandarma Genel Komutanlığı'nın yeni birimi  'Sosyal Medya Şube Müdürlüğü'  oldu. İçişleri Bakanlığı'na bağlanan Jandarma Genel Komutanlığı için yapılan çalışmalar kapsamında oluşturulan yeni birimlere bir tane daha eklenmiş oldu.

Albay rütbeli özel eğitimli bir subayın başında bulunduğu bu birim, jandarmanın faaliyetlerini, tanıtımını ve terörle mücadeye ilişkin Twitter, Facebook ve Youtube'taki paylaşımlar yapacak. 

Yakın zamanda faaliyete geçecek olan birim, Jandarma adına Twitter ve Facebook'ta açılan hesap ve sayfa adlarını sivil kişilerden alanbilmek için harekete geçti.

İşlemin tamamlanmasının ardından jandarmanın sosyal medya ayağı olan yeni birimden paylaşımlar yapılmaya başlanacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.