İYİ Parti'nin 1. Olağanüstü Kurultayı başladı! Meral Akşener...

İYİ Parti'nin 1. Olağanüstü Kurultayı, bugün Ankara Spor Salonu'nda "İYİ'ler kazanır" temasıyla başlatıldı.

İYİ Parti'nin 1. Olağanüstü Kurultayı başladı! Meral Akşener...
01 Nisan 2018 Pazar 11:56

İYİ Parti'nin 1. Olağanüstü Kurultayı bugün yapılıyor. "İYİ'ler kazanır" temasıyla başlatılan kurultay, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. 

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı salona, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Türk bayrağı asıldı. Balonlarla süslenen salonda "Türkiye İYİ olacak", "İYİ'ler kazanır, Türkiye kazanır", "Engelleri aşa aşa geliyoruz", "Korma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak", "Bize güven, kendine güven, Türkiye İYİ olacak", "İYİ'ler, kötülerden cesur" pankartları asıldı.

Dev ekrandan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in fotoğraflarının bulunduğu sinevizyon gösterimi yapıldı.

Salona gelen Akşener, partilileri selamladı. Partililer de bu sırada  "Cumhurbaşkanı Meral Akşener" sloganları attı. Kurultaya katılan madencilerce verilen bareti takan Akşener, küçük bir madenci heykelini de elinde taşıdı.

Bir çocuğu kucağına alan Akşener, kürsüye geçerek, "Hoşgeldiniz. Rabbime şükürler olsun, bu günleri bize gösterdi. İyi ki varsınız." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.