İsveç'in Türkiye açıklamasına, panolu yanıt!

İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'ün sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Türkiye'ye ilişkin attığı mesaja, Atatürk Havalimanı'nda reklam panosuyla cevap verildi.

İsveç'in Türkiye açıklamasına, panolu yanıt!
19 Ağustos 2016 Cuma 14:47

İsveç'e panolu cevap! İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir mesaj yayımlamış ve şu ifadelere yer vermişti:

"Türkiye'nin 15 yaşın altındaki çocukların cinsel ilişkiye girmesine izin vermesine dair kararı iptal edilmeli. Çocukların şiddet ve cinsel istismara karşı daha az değil, daha fazla korunmaları lazım"

Bu mesaja yanıt gecikmedi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bulunan iki reklam panosuna Güneş Gazetesi tarafından "Seyahat uyarısı: İsveç'in dünyada tecavüz oranı en yüksek ülke olduğunu biliyor musunuz?" yazısı yayınlandı.

İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'ün attığı "15 yaşındaki küçük kızlara cinsel ilişkiye girilmesine izin veriyor" tweete ilk tepki Güneş Gazetesi'nden geldi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali arındırılmış salonda bulunan iki reklam panosuna "Seyahat uyarısı: İsveç'in dünyada tecavüz oranı en yüksek ülke olduğunu biliyor musunuz?" yazısı konuldu. Dün akşam konulan iki reklam, yolcuların yoğun olarak geçtiği noktalarda yer alıyor.


Etiketler; #türkiye #isveç
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.