İstanbul'daki 6 metro hattının ihalesi iptal oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, metro hattı ihalesi için ihaleleri iptal etti. İhaleleri iptal olan metro hatları Kaynarca-Pendik-Tuzla, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe, Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli, Kirazlı-Halkalı, Başakşehir-Kayaşehir ve Mahmutbey-Bahçeşehir...

İstanbul'daki 6 metro hattının ihalesi iptal oldu
02 Ocak 2018 Salı 19:06

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 6 metro hattının ihalesi ile ilgili önemli bir karar aldı.

İptale dair alınan bilgilere göre, Kaynarca-Pendik-Tuzla, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe, Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli, Kirazlı-Halkalı, Başakşehir-Kayaşehir ve Mahmutbey-Bahçeşehir metro hatlarının iptal edildiği, Ulaştırmadan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Hacımustafaoğlu tarafından 29 Aralık 2017'de birer yazı ile ilgili firmalara iletildi.

Firmalara gönderilen yazıda, ihalenin Başkanlık yazısı ile iptal edildiğine ve sözleşmenin karşılıklı feshi için 7 gün içinde yetkili temsilcinin idareye gönderilmesine yönelik açıklamalara yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.