İstanbul Küçükçekmece'de 2 polis evinde ölü bulundu! Polislerin neden öldüğü anlaşıldı!

Küçükçekmece Halkalı'da 2 polis evinde ölü olarak bulundu! Olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin yanı sıra aile yakınlarının da sinir krizi geçirdiği görüldü. Polislerin ölüm nedeni ne?

İstanbul Küçükçekmece'de 2 polis evinde ölü bulundu! Polislerin neden öldüğü anlaşıldı!
01 Nisan 2016 Cuma 15:54

İstanbul Küçükçekmece Halkalı’da bulunan Orkide sitelerinde bir dairede kalan 2 polisin bu sabah evlerinde ölü olarak bulunduğu bilgisi verildi.

Olayın yaşanmasının ardından eve gelen sağlık görevlileri evde bulunan 3 polisten 2 tanesinin hayatını kaybettiğini belirlerken, durumu ağır olan diğer polisisn ise hastaneye kaldırıldığı söylendi.

İstanbul’da farklı birimlerde görevli olan polislerin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak olan otopsiye göre belirleneceği öğrenildi.

ACI TABLOYU MESLEKTAŞLARI GÖRDÜ

Olayın polislerin görevlerine gitmemsiyle anlaşıldığı ortaya çıktı. 3 polis memurunu merak eden meslektaşları eve gittiklerinde acı bir tabloyla karşılaştılar. Kapıyı kırarak içeri giren polisler 2 polisin öldüğünü diğerinin ise komada olduğunun bilgisini verdi.

Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği’nde çalışan R.K., Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Ç.O.T. ve S.M.’nin arkadaşları telefonla ulaşamadıkları meslektaşlarının cevap vermemesi üzerine araştırma başlattılar. En son Küçükçekmece’de oldukları belirlenen arkadaşların yerini belirleyen meslektaşları İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne haber verdi. Bunun üzerine harekete geçen polisler eve geldiklerinde cevap alamayınca kapıyı kırıp içeriye girdi. Meslektaşlarının baygın yattığını gören polisler sağlık ekiplerine haber verdi.

Yapılan soruşturma kapsamında edinen bilgilere göre polislerin zehirlendikleri tespit edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.