İstanbul Emniyetinin girişinde silah sesleri

Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde silah sesleri duyuldu. Dur ihtarına uymayan bir kamyonun güvenlik bariyerlerini aşması üzerine Özel Harekat ve polis ekipleri aracı durdururken, havaya ateş açtı. Kamyonda bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyetinin girişinde silah sesleri
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:05

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yaklaşan bir kamyon dur ihtarına uymadı. Bunun üzerine güvenlik güçleri havaya ateş açtı. Emniyet Müdürlüğü'nden yüzlerce polis olay yerine geldi. 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen son bilgiye göre kamyon polislerin 'dur' ihtarına uymayarak güvenlik bariyerini aşmaya çalışması üzerine polis ekipleri hareketlenerek havaya ateş açtı.

Özel Harekat ve polis ekipleri aracı durdurdu. Olay İl Emniyet Müdürlüğü'nün giriş yaptığı kapıda gerçekleşti.

Şüpheli kamyonun olduğu bölgeye bomba imha uzmanları getirilerek güvenlik çemberi oluşturuldu. Bomba imha ekipleri tarafından şüpheli araçta bomba araması yapıldı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde bariyeri aşan kamyonette herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığı ve kamyonetin freni boşaldığı için bariyerleri aştığı belirtildi.

Ayrıntılar gelmeye devam edecek...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.