İncesu halkı Mustafa İlmek'in kararı için tek vücut oldu!

Mustafa ilmek ak partiye mi geçiyor,Mustafa İlmek ile Ak parti arasında anlaşma sağlandı mı

İncesu halkı Mustafa İlmek'in kararı için tek vücut oldu!
15 Aralık 2019 Pazar 17:22

Sn. İncesu Belediye başkanı Mustafa İlmek ile alakalı dün yaptığımız haber sadece İncesu'da değil tüm Kayseri'de hatta Türkiye'de bile geniş yankı buldu.İyi parti ile ayrılıp, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne geçmesi beklenen Mustafa İlmek 16 Aralık pazartesi ya da en geç salı günü ilgili açıklamayı yapacak.Şuan için kesin gözüyle bakılmasa bile, Mustafa İlmek'in Ak partiye geçmesi büyük ihtimalle gerçekleşecek.

SOSYAL MEDYA DA MUSTAFA İLMEK ÇILGINLIĞI

Başta ilçemiz İncesu olmak üzere,tüm Kayseri genelinde Mustafa İlmek'in Ak partiye geçiyor konusu konuşuluyor.Bu konu hakkında çok ciddi paylaşımlar yapılıyor.Ak partiye geçişi konusunda hemen hemen her kesimden %95 oranında destek alan İlmek,hafta içi yapacağı açıklama ile herkese durumu anlatacak.

Farklı farklı siyasi görüşe sahip İncesulular , Mustafa İlmek'in yanında olduklarını,onu her konuda desteklediklerini,kararının İncesu menfaati için olduğuna yürekten inandıklarını paylaşımları ve yorumları ile duyurdular.

MUSTAFA İLMEK YAPIYORSA BİR BİLDİĞİ VARDIR, İNCESU İÇİNDİR!

İlçenin önde gelen insanları ile konuştuğumuzda," Mustafa başkanın yanındayız,bu kararı ile birlikte İncesu'da daha da güzel şeyler yapacaktır"dediler.Ayrıca İlmek'in aldığı kararlar da sadece İncesu menfaatlerini düşündüğünü yinelediler. İncesu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Fevzi Aykar,sosyal medyadaki paylaşımı ile Mustafa İlmek'in sonuna kadar yanında olduklarını bildirdi.Öte yandan İncesu Ziraat Odası ve diğer önde gelen kurumlar başkan İlmek'in kararına sonuna kadar güvendiklerini bildirdiler.

İNCESU MUSTAFA İLMEK'İN YANINDA OLDUĞUNU BİLDİRDİ

Birçok platformda örnek başkan olarak nitelendirilen başkan İLMEK,kısa sürede çok şeyi değiştirdi.İYİ Partili Başkan İlmek, 6 ayda 9.487.231 TL olan belediye borcunu, 6.336.400 TL’ye düşürdü ve şeffaflık sözünü tutup, kamuoyuna kalan borcu duyurdu.Toplumun her kesiminden saygı ve sevgi gören İlmek, vatandaşa hizmet için elinden geleni yapıyor.Kimseyi geri çevirmiyor,herkesi dinliyor.Seçimden önceki reklam klibinde de duyurulduğu gibi küçük büyük herkesi sayıyor.Mustafa İlmek'in kısa zaman içerisinde halkına bu kadar kendisini sevdirmesi sayesinde parti değişikliği yapsa bile her kesimden sonuna kadar destek ve saygı görüyor.

İNCESU HALKI İLMEK'İN ŞAHSINA OY VERDİ PARTİSİNE DEĞİL

Mustafa İlmek, seçimden 2 yıl kadar önce çalışmaya başladı.Gece gündüz demen her kesimden insanın elini sıkmayı bildi.Göreve geldikten sonra da kapısını herkese açan İlmek, İncesuluya kendini kısa bir zaman içerisinde çok sevdirdi.İlmek'in Ak partiye geçecek olması İncesulu bir çok seçmen için çok önemli değil.Çünkü İncesulu ilgili partiye değil,Mustafa İlmek'e oy verdi.Şimdi ise İncesu halkı:" İlmek neredeyse bizde ordayız,bizim için bulunduğu parti değil,kendi şahsı için oylarımızı verdik" dediler.

SAYIN BAŞKANIN AÇIKLAMASININ ARDINDAN SİTEMİZDE İLGİLİ AÇIKLAMAYI ANINDA YAYINLAYACAĞIZ.

NAZMİ YAKUT (KAMUSAATI.COM)

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.