İhraç edilen öğretmenlere FETÖ operasyonu

Daha önce meslekten ihraç edilenlerinde bulunduğu ve Bylock kullandığı iddia edilen kamu görevlilerine yönelik operasyon yapıldı. İçerisinde öğretmenlerinde bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.

İhraç edilen öğretmenlere FETÖ operasyonu
26 Nisan 2017 Çarşamba 09:45

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında aralarında daha önce meslekten ihraç edilen ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullandığı iddia edilen 35 kamu görevlisi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 

Çok sayıda adrese operasyon düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, meslekten ihraç edilen çok sayıda öğretmen ve adliye personelinin de bulunduğu 30 kişiyi gözaltına aldı. 

Gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü. Diğer şüpheliler içinse çalışmalar devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.