İhraç edilen doktorlara FETÖ gözaltısı

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik aralarında meslekten ihraç edilenlerin de yer aldığı doktorlara operasyon düzenlendi.

İhraç edilen doktorlara FETÖ gözaltısı
15 Haziran 2017 Perşembe 10:56

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturma kapsamında, aralarında meslekten ihraç edilenlerin de yer aldığı doktorlara operasyon düzenlendi.

Başsavcılık, Kamu Hastaneleri Birliği ile sağlık ocaklarında doktor olarak çalışırken meslekten ihraç edilen ya da açığa alınan 21 doktor hakkında yakalama kararı çıkardı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri harekete geçerek şüphelilere ait adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. 16 doktorun gözaltına alındığı operasyonda evlerde arama yapıldı. Çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

Adreslerinde bulunamayan 5 kişi içinse çalışmalar sürdürülüyor.


Etiketler; #fetö #ihraç
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.