Hakkari Valiliğinin açıklaması: 17 şehit 27 yaralı

​Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakoluna yapılan saldırı hakkında Hakkari Valiliği acı bilançoyu açıkladı.

Hakkari Valiliğinin açıklaması: 17 şehit 27 yaralı
09 Ekim 2016 Pazar 13:53

​Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından bombalı araçla Durak karakoluna saldırı düzenlemişti. Hain saldırıda şehit sayısı 17'ye yükselirken yaralı sayısıda 27 olarak açıklandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada  09.45'te karakola yapılan saldırıda 8 askerin şehit olduğu 5'inin ise yaralandığı açıklanmıştı. Saldırı sonucu yolda yaklaşık 10-15 metre çapında ve 6-7 metre derinliğinde bir çukur oluştuğu öğrenilirken Hakkari Valiliğinden de açıklama geldi.

Hakkari Valiliğinden açıklama:

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada "İlk belirlemelere göre 9 asker şehit olmuş, 8 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 11'i asker, toplam 27 yaralı askeri helikopterle hastanelere sevk edilmiştir" dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.