Hakan Şükür 20 yıllık birikimini kaybetti!

Darbe girişiminin ardından ardından ortadan kaybolan Hakan Şükür, 20 yıllık birikimini tamamen kaybetti.

Hakan Şükür 20 yıllık birikimini kaybetti!
15 Ağustos 2016 Pazartesi 12:12

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturma kapsamındafirari olan Hakan Şükür'ün 20 yıllık serveti sıfırlandı.

FETÖ'ye finans sağladığı gerekçesi ile geçtiğimiz günlerde mal varlığına el konulan eski milli futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür'ün 20 yıllık birikimi tamamen sıfırlandı. 17-25 Aralık darbe girişiminin ardından sosyal medyadan Bank Asya'ya para yatırın çağrısı yapan Şükür'ün Koza Holding'e de para yatırmıştı.

15 Temmuz darbe girişimi soruşturmasının ardından FETÖ'ye destek vermek için örgütün bankasına para yatıran şirketlere kayyum atandı. Destek çağrısında bulunan Hakan Şükür'ün ise mal varlığına el konuldu. Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür hakkında yapılan ilk araştırma sonrasında ise gayrimenkul zengini oldukları ortaya çıktı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Bu ülke bu tip insanların yüzünden onlarca yılını kaybetti.